De leukste Ty knuffels van 2018!

Ty knuffels

 

Ty knuffels zijn lieve knuffeldieren en te herkennen aan hun mooie grote kraalogen.
Elke Ty knuffel heeft een naam en geboortedatum.
Daarom zijn Ty knuffels erg leuk om te verzamelen.
Ty knuffels zijn er in verschillende soorten en maten.

Geschiedenis van Ty knuffels

De naam Ty is afkomstig van de oprichter van het bedrijf Ty inc.
Ty inc. is in 1986 opgericht. Vanaf dat moment is begonnen met de verkoop van Ty knuffels.
De eigenaar en oprichter van Ty inc. heet H. Ty Warner. Hij is geboren op 3 september 1944 en woont in Amerika.
Ty inc. is een Amerikaans bedrijf.

Logo Ty knuffels

Het logo van Ty knuffels is een rood hart met het woord Ty geschreven in witte letters.
Ty knuffels

Ty Classic

 

De eerste Ty knuffelsDe eerste Ty knuffels die in 1986 verkocht werden de Ty Classic genoemd.
Ook nu nog zijn er Ty Classic knuffels verkrijgbaar.

In onze webshop heb je de keuze uit de volgende Ty Classic knuffels:

 • Ty Classic Roscou

 • Ty Classic Barks

 • Ty Classic Gallops

 • Ty Classic Marcel

 • Ty Classic Trevour

 • Ty Classic Tundra

Ty Classic Roscoe is een prachtig knuffel hondje van 15 cm groot. Deze Ty knuffel lijkt spekend op een echte puppy. Hierdoor kun je eindeloos met Roscoe spelen en knuffelen. Ty Classic Roscou kijkt heel lief met z’n grote zwarte ogen met sprankelende glitterrand. Ty Classic Roscou is zwart en heeft lichtbruine pootjes en witte voetjes. Ook een gedeelte van het snuitje en de buik is wit. Roscou heeft een heel mooi zwart staartje. Aan het staartje kun je al zien dat Roscou heel blij is om jou te zien.
Ty Classic Roscou is jarig op 27 oktober.
Roscou zegt: You’ll Always find me in the sun, all day long I’m having fun!
Je kunt Roscou dus altijd in de zon vinden, daar heeft hij de hele dag dolle pret.
Het liefst samen met jou!
Ty Classic Roscoe is ook verkrijgbaar in de grote versie, van maar liefst 42 cm. Dit is de Ty Classic Roscoe XL knuffel.
Ty knuffels

Woef! Woef! Ty Classic Hond Barks is jouw eigen trouwe viervoeter! Dit zachte pluchen dier is heerlijk om eindeloos mee te knuffelen. Je kunt hem meenemen of een mooi plekje geven op je kamer. Barks valt direct op dankzij zijn mooie ogen en prachtige harige grote oren.

Deze lieve Ty knuffel ziet er zo schattig uit met zijn grote harige oren. Ty Classic Barks is een lief wit hondje met mooie bruine vlekken. Barks ziet er heel lief uit maar is ook een trouwe hond die goed voor je zorgt. Door zijn grote oren kan hij alles en iedereen al van veraf horen. Daardoor is hij een hele goede waakhond. Ty Classic Barks is 15 cm en is nog op zoek naar een baasje. Wil jij het nieuwe baasje worden van deze schattige Ty knuffel?
Ty Classic Barks is jarig op 27 juli.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: I like to bark at every sound. My big ears almost touch the ground
Ik blaf graag bij elk geluid. Mijn grote oren raken bijna de grond.

Ty knuffels

 

Ty Classic Gallops is een 15 cm groot lichtbruin paardje. Dit schattige paardje wil heel graag verzorgd worden door een echt ‘paardenmeisje’. Ken jij iemand die hier heel geschikt voor is? Dan wil Ty Classic Gallops heel graag bij jou komen wonen.

Ty Classic Gallops een een prachtig lichtbruin paardje. Deze Ty knuffel heeft prachtige grote ogen en heeft hele mooie zachte manen en een hele mooie staart. TY Classic Gallops rent graag in de wei en gaat graag een stukje rijden. Daarvoor heeft dit lieve paardje wel een paardenmeisje nodig die precies weet hoe Gallops verzorgd moet worden. Ook vindt Gallops het heel fijn om geknuffeld te worden. Het liefst de hele dag!
Ty Classic Gallops is jarig op 2 maart
Weet je wat er op het kaartje van Gallops staat: I like to run throughout the day. That’s my favorite way to play. In the barn is were I stay. When I want to eat my hay!
Hij zegt: ik loop graag de hele dag door. Dat is mijn favoriete manier om te spelen. In de schuur is waar ik verblijf. Wanneer ik mijn hooi wil eten!

Ty knuffels

 

Woef, woef…ik pas heel goed op mijn baasje!! Ik zie er wel heel schattig uit met mijn mooie zwarte vlek om mijn ene oog maar pas op! Ik ben heel waaks hoor! Maar ook super zacht en ik hou van knuffelen.
Deze mooie witte Ty knuffel is heerlijk zacht. TY Classic Marcel is 15 cm, is wit en heeft mooie zwarte ogen. Om zijn ene oog en oor heeft hij een zwart vlek en op zijn rug ook. Hierdoor ziet Marcel er heel schattig uit. Marcel is een echte stoere hond die heel goed op kleine kinderen kan passen. Ty knuffel Marcel is jarig op 17 april.

Op het kaartje staat een mooi rijmpje: I really love my big black spot. It looks just like a polka dot!
Ik hou echt van mijn grote zwarte vlek. Het ziet er net uit als een polka dot!

Ty knuffels

 

Ty Classic Trevour is een heel schattig lief hondje. Het liefst blijft Trevour altijd heel dichtbij jou om voor jou te zorgen. Dat vindt hij heel fijn om te doen.
Ty Classic Trevour is een superschattig lief hondje. Een echte trouwe vriend. Hij is zwart en heeft bruine pootjes. Boven zijn prachtige mooie ogen heeft hij bruine vlekjes. Ook zijn snoetje en het puntje van zijn staart is bruin. Wat kijkt Trevour je toch lief aan met zijn mooie ogen. Het lijkt net een echte puppy die het liefst de hele dag met je wil spelen en knuffelen. Als je deze lieve Ty knuffel hebt dan neem je hem overal mee naartoe. Dat kan niet anders. Dat komt goed uit want Trevour wil het liefst de hele dag heel dichtbij je zijn. Zo kan hij heel goed voor je zorgen en over je waken zoals een trotse hond dat doet!
Op het kaartje staat: I will Always stand right by your side. Wishing and cheering for you with pride.
Ty Classic Trevour is jarig op 16 januari

Ty knuffels

Ty Classic Tundra is een hele mooie tijger knuffel van 15 cm groot. Tundra is wit met hele mooie zwarte streepjes op zijn vacht. De oortjes zijn zwart en rond zijn gezichtje zitten hele zwarte streepjes. Hierdoor ziet Ty classic Tundra er heel schattig uit. Het liefst wil Tundra de hele dag geknuffeld worden. Zo heerlijk zacht is deze Ty knuffel. Ty Classic Tundra heeft prachtige grote zwarte ogen met een schitterende blauwe glitterrand.
Deze Ty knuffel is jarig op 29 november.
Deze lieverd mag niet ontbreken in je collectie!

Ty knuffels

Ty Baby

Ook aan de allerkleinsten is gedacht.
Een hele mooie collectie van Ty is de Ty Baby collectie.
Deze collectie is speciaal bedoeld voor baby’s en peuters.
De Ty Baby knuffels zijn heerlijk zachte knuffeldieren.

Bij ons verkrijgbaar is:

 • Ty Baby Gracie knuffel van 17 cm

 • Ty Baby Bumpkin knuffel van 17 cm

Ty Baby Gracie is een 17cm grote zachte knuffel giraf in prachtige kleuren voor de allerkleinsten. Zo heerlijk zacht, dit is een geweldig knuffelvriendje om altijd heerlijk tegen je kleintje aan te houden.
Dit schattige girafje is zo heerlijk zacht, hier kun je gewoon niet meer vanaf blijven. Deze Ty knuffel is geel en heeft bruine vlekken en heeft bruine voetjes, hierdoor lijkt het op een echt girafje. De vacht is zo super zacht, echt een heerlijk knuffelvriendje voor de allerkleinsten. Deze knuffel wordt echt het lievelingsknuffeltje van je baby. Heerlijk zacht, super lief en prachtig om te zien
Gracie is 17 cm groot.

Ty knuffels

 

Wat kijkt deze Ty Baby Bumpkin schattig uit z’n oogjes. En dat vlekje op z’n ene oog, hoe schattig is dat. Hier wordt je toch meteen helemaal verliefd op. Bumpkin is zo lief en zacht, een geweldig knuffelvriendje voor de allerkleinsten.

Deze Ty knuffel is zo zacht, daar kun je gewoon niet meer vanaf blijven. Heerlijk tegen je aan, lekker knuffelen. Het liefst de hele dag. Deze mooie Bumpkin wil het liefst overal mee naartoe en houdt trouw de wacht over je baby. Een prachtig mooi, heerlijk zacht knuffelhondje. Ty Baby Bumpkin is heel licht bruin en heeft donkerbruine oren. Ook de onderkant van de pootjes is donkerbruin en hij heeft een donkerbruine vlek om zijn ene oog. Ook het staartje is donkerbruin en kwispelt altijd vrolijk als hij bij jou is. Bumpkin wordt namelijk heel blij als hij bij jou kan zijn. Wil jij zijn nieuwe baasje worden?

 

 

Ty Knuffels

Ty Beanie Boo

De allerbekendste collectie van Ty is toch waarschijnlijk wel de Ty Beanie Boo collectie.
Deze collectie kent een uitgebreid assortiment prachtige knuffeldieren te herkennen aan de mooie grote kraalogen met glitterrand.
Elke Ty Beanie Boo heeft een kaartje waarop de naam en geboortedatum staat. Daarom erg leuk om allemaal te verzamelen.
De Ty Beanie Boos zijn verkrijgbaar in verschillende soorten dieren zoals honden, poezen, uilen, olifanten, giraffes en pinguïns.

Heb jij ook iemand die helemaal gek is op Ty knuffels? Ook voor jongens zijn er hele mooie verkrijgbaar. Een Ty knuffel is een vriend die je troost als je verdriet hebt en die ook bij je is als je blij bent. Je kunt ze lekker meenemen naar bed, zodat ze je nooit alleen bent. Ze zijn zacht en zien er heel mooi uit. Sommige hebben hele felle kleuren maar je hebt ze ook met mooie natuurlijke kleuren. Wat jezelf mooi vindt. Voor iedereen is er wel een mooi Ty knuffel te vinden.

Is je lievelingsdier bijvoorbeeld een hond maar mag je geen hond van je ouders?
Dan is dit een mooie oplossing. Er zijn namelijk een aantal hele mooie Ty knuffels verkrijgbaar in de vorm van een hond.
Met zo’n mooie honden Ty knuffel heb je altijd je mooie, lieve hondje dichtbij je. Hij waakt over je, hij is heel lief gezelschap en is altijd blij om bij je te zijn. Als je gaat slapen kun je ‘m in een mandje vlak voor je bed leggen zodat hij trouw de wacht over je houdt.

Wij hebben een aantal hele mooie Ty Beanie Boos in onze collectie:

 • Ty Beanie Boo Blitz

 • Ty Beanie Boo Cancun

 • Ty Beanie Boo Duke

 • Ty Beanie Boo Ellie

 • Ty Beanie Boo Glamour

 • Ty Beanie Boo Maddie

 • Ty Beanie Boo Sophie

 • Ty Beanie Boo Sparkles

 • Ty Beanie Boo SpecksTy

 • Beanie Boo Tauri

 • Ty Beanie Boo Twigs

 • Ty Beanie Boo Waddles

 

TY Beanie Boo Blitz is een 15 cm grote eenhoorn knuffel.
Dankzij haar zachte gevlekte vacht kun je Blitz eindeloos knuffelen.

Wat een beauty is deze Ty Beanie Boo Blitz zeg! Ty Beanie Boo Blitz heeft mooie lichtgekleurde vlekjes in de kleuren lichtroze, huidskleur, lichtgeel, lichtblauw, lichtgroen en wit. Deze Ty knuffel is 15 cm groot. De manen en de staart zijn blauw. De hoorn is blauw met glitters en de binnenkant van de oortjes en voetjes zijn ook blauw met glitters. Ty Beanie Boo Blitz heeft hele mooie grote zwarte ogen met een hele mooie blauwe glitterrand daaromheen. Ty Beanie Boo Blitz is jarig op 12 januari

Ty Beanie Boo Blitz

 

Ty Beanie Boo’s Cancun is een 15 cm grote knuffel chihuahua. Dankzij zijn zachte pluchen vacht kun je Cancun eindeloos knuffelen. En natuurlijk kun je Cancun overal mee naartoe nemen.

Ty Beanie Boo Cancun is een vrolijke chihuahua knuffel van 15 cm. Dit schattige lichtroze gevlekte knuffel hondje is lief en heel zacht. Je kunt dit knuffeltje overal mee naar toe nemen. Dat wil Cancun het liefst. Altijd bij je zijn. Deze Ty knuffel heeft een vrolijk klein paars staartje en de binnenkant van de oren is paars met glitters. Het buikje en het snoetje is wit. Dit mooie knuffeltje is heel mooi om te zien en heel erg zacht. Heerlijk om de hele dag mee te knuffelen. De oren zijn groot en vallen erg op. Hierdoor ziet Ty Beanie Boo Cancun er erg blij en vrolijk uit. Deze mag niet gemist worden in je verzameling.
Ty knuffels

 

Mag ik die? Deze zachte knuffel hond Duke wil toch iedereen. Zo schattig!
Ty Beanie Boo’s Duke
Wat een schattige lief Ty knuffeltje is deze Duke. Ty Beanie Boo Duke is 15 cm groot. Duke is wit en heeft een bruine vlek achterop zijn rug en zijn staart. Het kopjes van deze Ty knuffel is wit met lichtbruin en donkerbruin. Ty Beanie Boo Duke heeft grote zwarte ogen met daaromheen een blauwe glitterrand. Het puntje van de staart en de binnenkant van de oren is blauw. Duke houdt heel erg van wandelen en rennen. Ren jij met hem mee? Duke is jarig op 20 mei.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: Running makes me a happy dog, So take me with you when you jog!
Rennen maakt mij een blije hond, dus neem me mee als je gaat joggen!
Ty knuffels

 

Ty Beany Boo Ellie is een lief, schattig olifantje. Ze stampt en tettert er lustig op los. Luister maar goed. Hoor je haar al?
Deze prachtige TY Beanie Boo knuffel olifant is echt een beauty. Ze ziet er zo schattig uit. En ze voelt ook nog eens heerlijk zacht. Ellie is lichtroze en heeft hele kleine blauwe vlekjes. Ze heeft hele mooie grote olifantenoren. Aan de binnenkant zijn de oren roze met glitters. Hierdoor vallen ze extra op. Deze Ty knuffel heeft een prachtige slurf en een heel schattig klein staartje. De onderkant van de pootjes is roze met glitters. TY Beanie Boo Ellie heeft prachtig grote zwarte ogen met daaromheen een mooie roze glitterrand.
Ellie is jarig op 27 augustus.
Op het kaartje staat: When I stomp across the ground, It Always makes a great big sound.
Als ik over de grond stamp, maakt het altijd een geweldig groot lawaai

Ty Beanie Boo Ellie

Ty Beanie Boo Glamour Knuffel 15 cm

Heerlijk zacht lichtroze luipaard knuffel met prachtige roze met paarse vlekken. De grote zwarte kraalogen hebben een rand van prachtige glitters. Deze heerlijk zachte Ty knuffel mag zich terecht Glamour noemen!
Deze Ty knuffel is prachtig lichtroze met donkerder roze vlekjes. Om deze vlekjes zit ook nog een mooi paars randje. De achterkant van de oren en het puntje van de staart is paars. Glamour is heerlijk zacht. Ze heeft grote zwarte ogen met daaromheen een prachtige lichtroze glitterrand. Ty Beanie Boo Glamour is jarig op 5 mei.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: There are no better colors than purple and pink. They make me so pretty I surely think!
Er zijn geen betere kleuren dan paars en roze. Ze maken mij zo mooi, dat weet ik zeker!

 

Ty Knuffels

 

Ty Beanie Boo Maddie Knuffel 15 cm

Maddie is een 15 cm grote Ty Beanie Boo. Maddie is een bruin hondje en heeft een schattig roze strik met zilveren glitters. Ty knuffel Maddie ziet er heel schattig maar pas op hoor…ze wil als een echte hond behandeld worden. Word jij het nieuwe baasje van TY Beanie Boo Maddie?

Dit mooie Ty knuffeltje Maddie is een heel lief schattig hondje. Ze heeft een hele mooie bruine vacht waardoor ze op een echt hondje lijkt. En het prachtige roze strikje maakt Maddie helemaal mooi, wat een beauty! En heb je dat mooie roze tongetje al gezien, zo grappig. Maar pas op: iedereen denkt dat Maddie alleen maar schattig en lief is maar ze is een echte waakhond hoor! Ze houdt trouw over jou de wacht. Een echte vriend!
Ty Beanie Boo Maddie is jarig op 28 maart.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: Everyone thinks that I am so cute, I prefer a dog treat instead of fruit!
Iedereen denkt dat ik zo schattig ben, maar ik geef er de voorkeur aan als echte hond behandeld te worden!

Ty knuffels

De Ty Beanie Boo Sophie is een 15 centimeter grote knuffel. Dit schattige katje is heerlijk zacht en heeft grote, ronde zwarte ogen met daaromheen een groene glitterrand. Kinderen kunnen urenlang knuffelen met dit roze knuffeltje. Wordt Ty Beanie Boo Sophie jouw nieuwe knuffelvriendin?
Dit ondeugende katje is heel vrolijk en blij. Vooral als ze lekker kan spelen. Ze is daarom op zoek naar een nieuw baasje die goed voor haar zorgt en waar ze gezellige spelletjes mee kan doen. Deze Ty knuffel is roze gevlekt. Hierdoor ziet Sopie er heel vrolijk uit. Ty Beanie Boo Sophie heeft een wit snoetje. Ze heeft mooie grote zwarte ogen met daaromheen een prachtige groene glitterrand. Ook de binnenkant van de oortjes is fel groen met glitters. Alles met elkaar is Ty knuffel Sophie een plaatje om te zien. Ty knuffel Sophie is jarig op 13 januari.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: Meow is what I mostly say. In th yard is where I play.
Miauw is wat ik altijd zeg. In de tuin speel ik altijd

Ty Beanie Boo Sophie

 

Ty Beanie Boo Sparkles Knuffel 15 cm
Heerlijk zachte dolfijn knuffel in de kleuren wit, zilver, roze met mooie gekleurde glitters. De prachtige grote ronde zwarte kraalogen hebben een rand van roze glitters.
Prachtige Ty knuffel dolfijn met mooie gekleurde glitters. Ty Beanie Boo Sparkles heeft een witte buik. De ogen en zijkant van het lijf is zilver met glitters. De rest van het lijf is prachtig roze met allemaal gekleurde glittervlekjes. Wat een glitter en glamour! Sparkles is heerlijk zacht en mag natuurlijk niet ontbreken in je Ty Beanie Boo collectie.
Ty Beanie Boo Sparkles is jarig op 29 november.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: I am a dolphin can’t you see. Jump in the water and swim with me!
Ik ben een dolfijn, kun je dat niet zien? Spring in het water en zwem met mij!

Ty knuffels

Specks is een lief schattig grijs olifantje. Ze wil het allerliefst alles samen met jou doen. De hele dag knuffelen en geaaid worden, daar houdt Specks van!
Dit hele mooie Ty knuffeltje is 15 cm en is grijs met paars en roze vlekjes. Ze heeft prachtige grote flaporen en een heel mooi slurfje. De binnenkant van de oren valt erg op door de mooie roze glitterrand. Ook de onderkant van de pootjes heeft een opvallende roze glitterrand. Ty Beanie Boo Specks heeft mooie grote zwarte ogen met daaromheen een prachtige roze glitterrand. Een kleurencombinatie van Specks is prachtig.
Ty Beanie Boo Specks is jarig op 8 maart.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: This is the day all my dreams will come true – And all I want is to share them with you.
Dit is de dag dat al mijn dromen uitkomen en dat wil ik allemaal delen met jou

Ty knuffels

 

Deze schattige bruine kat, Ty Beanie Boo knuffel Tauri is dol op knuffelen en spelen. Hoor je Tauri al spinnen netzo als een echte kat? En ja hoor..dit katje is ook een beetje ondeugend. Ze houdt namelijk van springen en heel hard rennen. Ren en speel jij met haar mee?

Ty knuffel Tauri is een ondeugend, vrolijk katje dat graag speelt en rent. Ze houdt ook van knuffelen want ze is heerlijk zacht. Ze ziet er superschattig uit. Ty knuffel Tauri is 15 cm groot en is lichtbruin met zwarte vlekken. Ze heeft mooie roze snorhare en grote zwarte ogen met daaromheen een prachtige roze glitterrand. Alles met elkaar is het een beauty om te zien! Ty Beanie Boo Tauri is jarig op 4 februari.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: Hear me purr, I don’t want to nap. It’s time to be held, so I’ll jump in your lap.
Hoor me snorren, ik wil niet dutten. Het is tijd om vastgehouden te worden dus zal ik in je schoot springen
Ty knuffels

Ty Beanie Boo’s Twigs is aardig en lief girafje. Dankzij zijn zachte pluchen vacht kun je Twigs eindeloos knuffelen. En natuurlijk kun je Twigs overal mee naartoe nemen.

Ty Beanie Boo Twigs is een vriendelijk en lief girafje van 15 cm. Twigs is lichtroze en heeft donkerroze vlekken. Het puntje van de staart is paars. De manen zijn paars. De binnenkant van de oortjes is paars met prachtige glitters en de onderkant van de pootjes is ook paars met glitters. Hierdoor ziet Twigs er geweldig uit. Een blije roze gevlekte giraf, afgewerkt met paarse details. Deze Ty knuffel heeft hele mooie grote zwarte ogen met daarom heen een prachtige paarse glitterrand. Twigs is een hele lieve giraf. En natuurlijk ook heel zacht. Het liefst wil ze de hele dag knuffelen.
Twigs is jarig op 4 september.
Op het kaartje staat: I am friendly, tall and sweet. Eating leaves my favorite treat.
Ik ben vriendelijk, lang en lief. Het eten van bladeren is mijn favoriete traktatie

Ty knuffels

 

Deze lieve kleine pinguïn met grote glinsterogen is op zoek naar een nieuw baasje! Waddles kan niet erg hard rennen, maar wel ontzettend snel zwemmen!

Ty Beanie Boo Waddles pinguïn knuffel
Deze Ty Beanie Boo is 15 cm groot en super zacht, dus lekker om mee te knuffelen. Ty Beanie Boo Waddles is een vrolijke, zwart met witte TY knuffel pinguïn. Waddles is heel mooi, superzacht en heel lief! Waddles heeft ook vleugeltjes zoals een echte pinguïn. De bovenkant van de vleugeltjes is zwart en de onderkant van de vleugeltjes is blauw met glitters. TY Beanie Boo Waddles heeft een schattig puntig oranje/geel neusje. Deze TY Beanie Boo heeft hele schattige blauwe pootjes waarmee hij heel goed kan waggelen.
En niet te vergeten: Ty Beanie Boo Waddles is jarig op 11 mei
Ben jij ook zo’n verzamelaar van Ty knuffels? Dan mag deze Ty Beanie Boo Waddles natuurlijk niet ontbreken.

 

Ty Beanie Boo Waddles

Ty Little Pony

Ty heeft ook een prachtige collectie Ty My Little Pony

Ken jij ook een meisje die helemaal gek is op My Little Pony? Alles in haar slaapkamer is van My Little Pony. Zelfs de knipjes in haar haar zijn van My Little Pony. Nou, dan hebben we hier nog iets heel moois.
Wat dacht je van:

 • Ty Little Pony Dash

 • Ty Little Pony Rarity

 • Ty Little Pony Pinkie Pie

Rainbow Dash is verkrijgbaar als superzachte knuffel. Met blauwe vacht en prachtige regenboogstaart staat ze klaar om jouw beste vriendin te zijn en samen met jou leuke avonturen te beleven.

Ty Little Pony Dash
Deze mooie Ty Little Pony is een vrolijke blauwe pony van 24 cm. Dash heeft prachtige regenboog haren waardoor ze er altijd heel vrolijk en blij uitziet. Ty Little Pony Dash heeft geweldige blauwe glitter vleugels waarmee ze de hele wereld over kan vliegen. Vlieg jij met haar mee? Samen met Dash is het altijd een feestje. Een prachtige Little Pony voor urenlang speelplezier. Wordt jij haar nieuwe vriendinnetje? Dat zal Dash geweldig vinden

Ty knuffels

 

Dit is een hele mooie deftige Ty Little Pony Knuffel. Eenhoorn Rarity heeft hele mooie wimpers en dan haar manen en staart, die moet je echt zien, zo mooi. Een hele deftige dame die stiekem wel heel graag verzorgd wil worden door een echte eenhoornfan

Deze knappe Ty knuffel eenhoorn heeft prachtige glitters in haar manen en staart. Haar haren hebben verschillende paarse kleuren waardoor het een hele warme uitstraling heeft. Ty Little Pony Rarity is 15 cm groot en is wit. De hoorn is grijs met glitters. Ze heeft prachtige ogen met hele mooie wimpers waardoor ze er heel glamorous uitziet. Rarity zoekt een meisje die haar manen en staart heel mooi kan kammen zodat ze er elke dag stralend uitziet. Rarity is een hele sprankelende Little Pony. Deze mag je echt niet missen in je collectie

Ty knuffels

Wauw…deze te gekke Ty My Little Pony Pinkie Pie is op zoek naar een meisje die haar manen en staart heel mooi kan kammen zodat ze een echte lady wordt. Daar gaat Pinkie Pie namelijk heel erg van stralen. Dat kun je dan zien aan haar prachtige ogen met hele mooie lange wimpers. Wat een deftige dame is dit.

Pinky Pie is een hele vrolijke roze grote little pony die graag haar manen en staart mooi gekamd wil hebben. Ken jij iemand die dat goed kan? Dan wil Ty my little pony pinkie pie heel graag bij jou komen wonen. Ze houdt van meisjes die heel goed voor haar zorgen en haar het liefst elke dag mooi maken. Dan is ze helemaal blij en gelukkig. Dat kun je dan goed aan haar zien want dan heeft ze hele mooie vrolijke ogen die dan heel blij kijken. My Little Pony Pinkie Pie is 24 cm groot en kan heel deftig galopperen. Daar is ze natuurlijk ook een mooie pony voor.

Ty knuffels

Ty Beanie Buddy

De Ty Beanie Buddy collectie zijn Ty knuffels van 24 cm.
Net een slag groter dan de Ty Beanie Boo collectie.

Wij hebben een aantal prachtige Ty Beanie Buddy knuffels in onze collectie:

 • Ty Beanie Buddy Dotty

 • Ty Beanie Buddy Gilbert

 • Ty beanie Buddy Muffin

 • Ty Beanie Buddy Owen

 • Ty Beanie Buddy Precious

 • Ty Beanie Buddy Sophie

 • Ty Beanie Buddy Tracey

 • Ty Beanie Buddy Zoe

Met Ty Beanie Buddy Dotty kun je urenlang heerlijk knuffelen. Dotty is een hele zacht luipaard knuffel met prachtig gekleurde vlekken. Hierdoor valt Dotty heel erg op. Deze lieve Ty knuffel mag niet ontbreken in je collectie.

Ty Beanie Buddy Dotty is 24 cm groot en is prachtig gevlekt met opvallende vrolijke kleuren. De kleuren fel roze, fel geel, fel blauw groen en paars lopen mooi in elkaar over. Op deze kleuren zitten allemaal zwarte vlekjes. Hierdoor lijkt Dotty op een echt luipaard. De achterkant van de oortjes zijn mooi paars en de voorkant is roze met glitters. Het neusje is wit met aan de bovenkant roze en het buikje is ook mooi wit. De onderkant van de pootjes is lichtroze. Ty Beanie Boo Dotty heeft grote zwarte ogen met daaromheen een geweldige mooie roze glitterrand. Deze mooie Ty knuffel is heel lief en heerlijk zacht.
Ty Beanie Buddy Dotty is jarig op 16 juni.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: If you stare at my bold colored spots. They might start to look like big crazy dots!
Als je naar mijn gewaagde gekleurde vlekken staart, dan kunnen ze lijken op grote gekke dots!

Ty knuffels

 

Deze mooi gekleurde Ty Beanie Buddy Gilbert is een vrolijke, 24 cm grote, giraf die houdt van spelen en van pindakaas. Houd jij hem een beetje in de gaten dat hij niet de hele pot leeg eet?

Ty knuffel Gilbert is een vrolijk gekleurde giraf die het allerliefst de hele dag wil spelen. Ty Beanie Buddy Gilbert is roze en heeft paarse vlekken. Hierdoor valt hij goed op. De snuit en de opstaande oren zijn wit. De pootjes, binnenkant van de oren en de puntjes van de oren zijn prachtig groen met glitters. Hierdoor is Gilbert een trendy en stoere Ty knuffel. En hij is ook nog eens heerlijk zacht. Ty Beanie Buddy Gilbert is 24 cm groot en hij is jarig op 23 augustus.
Op het kaartje staat: I like to lick peanut butter off a spoon. But my mouth gets real sticky so I can’t sing een tune
Ik houd ervan om pindakaas van een lepel te likken maar mijn mond wordt zo plakkerig dus kan ik geen deuntje zingen

Ty knuffels

 

Deze schattige witte poes, Ty Beanie Buddy Muffin, is dol op knuffelen en spelen. Muffin is heerlijk zacht en heeft hele mooie grote zwarte ogen..het lijkt wel of ze zegt: kom je gezellig met mij spelen?

Deze lieve TY Beanie Buddy Muffin knuffel poes is heerlijk zacht en wil heel graag met jou spelen. De hele dag wil ze het liefst bij jou zijn. Ze heeft zulke mooie lieve grote zwarte ogen met daaromheen een prachtige roze glitterrand. En niet te vergeten: ze heeft ook hele mooie roze snorharen. Dat maakt Muffin helemaal perfect! Lief, mooi, knap, zacht, wat wil je nog meer! Word dit jouw nieuwe knuffelvriendje? Deze mag je echt niet missen in je collectie.
Muffin is jarig op 7 januari.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: My pink ear makes me a unique Kitty and my white fur just looks so pretty!
Mijn roze oor maakt mij een uniek poesje en mijn witte vacht ziet er gewoon zo mooi uit!

Ty knuffels

Ty Beanie Buddy Owen is een 24 cm grote knuffel uil in verschillende vrolijke bonte kleuren. Deze prachtige Ty knuffel Owen houdt heel erg van vliegen, hoog boven de bomen. Vlieg jij met hem mee?

Ty Beanie Buddy Owen is een vrolijk bont gekleurde uil van 24 cm. Door zijn prachtige regenboogkleuren valt hij heel erg op. Deze Ty knuffel heeft de kleuren fel roze, fel groen, fel geel, paars en blauw. Zijn gezicht is wit en zijn snavel en pootjes zijn roze met glitters. Owen heeft prachtige grote zwarte ogen met daaromheen een mooie roze glitterrand. Ty Beanie Buddy Owen houdt van vliegen, door zijn felle kleuren kun je hem heel goed zien en raak je ‘m ook niet snel kwijt.
Ty Beanie Buddy Owen is jarig op 12 september.
Op het kaartje staat: I like to fly high above the trees, and feel the crisp cool autumn breeze!
Ik vlieg graag hoog boven de bomen, en voel de frisse, koele herfstbries!

Ty knuffels

Deze schattige roze knuffelhond, Ty Beanie Buddy Precious is dol op knuffelen en spelen. Deze Ty knuffel heeft mooie grote zwarte ronde ogen en is 24 cm groot. Deze deftige dame heeft een hele mooi naam, is heel slim en wil graag jouw knuffelvriendje worden

Waf, waf..ik ben Precious, een hele mooie, zachte lieve Ty knuffel. Ik ben ook heel slim, je kunt mij allemaal leuke truckjes leren. Een echt vriendje dus om de hele dag mee te knuffelen en te spelen. TY Beanie Buddy Precious is prachtig roze met oranje, wit en paarse details. Ze heeft prachtige grote ronde zwarte ogen met daaromheen een paarse glitterrand. Precious is jarig op 19 augustus.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: I am smart and happy and bright pink. The perfect pet for you don’t you think?
Ik ben slim en vrolijk en fel roze. Het perfecte huisdier, vind je ook niet?

Ty knuffels

De Ty Beanie Buddy Sophie is een 24 centimeter grote knuffel. Deze schattige kat is heerlijk zacht en heeft grote, ronde kraalogen. Kinderen kunnen urenlang knuffelen met deze roze knuffel. Wordt Ty Beanie Buddy Sophie jouw nieuwe knuffelvriendin?

Deze ondeugende kat is heel vrolijk en blij. Vooral als ze lekker kan spelen. Ze is daarom op zoek naar een nieuw baasje dat goed voor haar zorgt en waar ze gezellige spelletjes mee kan doen. Deze Ty knuffel is 24 cm groot en is roze gevlekt. Hierdoor ziet Sophie er heel vrolijk uit. Ty Beanie Buddy Sophie heeft een wit snoetje en een witte buik. Ze heeft hele mooie lange roze snorharen. En dan die mooie grote zwarte ogen met groene glitterrand die je aankijken alsof ze wil zeggen: kom je weer met me spelen? De binnenkant van haar oren is groen met prachtige glitters. Alles met elkaar is Sophie een plaatje om te zien. Deze Ty Beanie Buddy is jarig op 13 januari.
Op het kaartje staat: Meow is what I mostly say. In the yard is where I play.
Miauw is wat ik altijd zeg. In de tuin speel ik altijd.

Ty knuffels

Iedereen zou graag willen knuffelen met deze slimme hond Tracey. Deze Ty knuffel heeft een superzachte vacht en onweerstaanbare kraalogen. Deze schattige hond is 24 centimeter groot. Neem hem mee op pad of zet hem op je kamer waar hij altijd op je zal wachten! Een echte trouwe vriend!

Deze Ty knuffel kijkt zo verschrikkelijk lief! Wat een schatje is dit! En dan dat mooie blauwe glitterstrikje, so cute en schattig. Ty Beanie Buddy Tracey is een mooie zachte zwarte hond van 24 cm. Ze heeft een wit snuitje en ze heeft een witte vlek tussen haar ogen. De binnenkant van de oren en de strik op haar hoofd is blauw met prachtige glitters. Ty Beany Buddy Tracey heeft grote zwarte ogen met daaromheen een blauwe glitterrand.
Ty Beanie Buddy Tracey is jarig op 7 december.
Op het kaartje staat een mooi rijmpje: I’m the smartest dog of all. I’ll Always come by you when you call
Ik ben de slimste hond van allemaal. Ik kom altijd bij je als je roept

Ty knuffels

Deze schattige roze met zwart gevlekte zebra, Ty Beanie Buddy Zoey, is dol op knuffelen en spelen. Zoey is erg ondeugend, dat kun je wel zien aan die prachtige glinsterogen. Word jij haar nieuwe vriendje waar je samen de spannendste avonturen mee gaat beleven?

Een hele mooie roze met zwart gevlekte knuffel zebra van 24 cm groot. Deze Ty knuffel heeft een hele schattige lichtroze kleur met zwarte vlekken. Hierdoor ziet ze er lief maar ook heel stoer uit. Dat maakt deze Zoey een bijzonder knuffel die je niet mag missen in je verzameling. Ty Beanie Buddy Zoey heeft mooie zwarte details wat deze knuffel erg bijzonder maakt. Zoey heeft prachtige grote zwarte ronde ogen met een prachtige roze glitterrand. Ook de binnenkant van de oren zijn roze met glitters. De buik en de neus is wit. Deze combinatie van kleuren zorg ervoor dat Zoey er heel mooi uitziet. Stoer maar heel lief en heerlijk zacht.

Ty knuffels

Ty Beanie Boo XL

Heb je echt iets te vieren? Wil je een meisje helemaal uit haar dak zien gaan van vreugde? Zie je dat gezichtje van haar al voor je van uitzinnige vreugde? Dat krijg je allemaal te zien als je het liefste meisje van de hele wereld een Ty Beani Boo XL cadeau doet. Deze Ty Beanie Boo XL knuffels zijn maar liefst 42 cm groot en in verschillende dieren te krijgen.

 • Ty Beanie Boo XL Blitz

 • Ty Beanie Boo XL Coconut

 • Ty Beanie Boo XL Darla

 • Ty Beanie Boo XL Fantasia

 • Ty Beanie Boo XL Kiki

 • Ty Beanie Boo XL Owlette

 • Ty Beanie Boo XL Twiggy

 • Ty Beanie Boo XL Gilda

 • Ty Classic XL Roscou

Prachtige, grote en superzachte Ty Beanie Boo XL Blitz knuffel. Ben jij ook zo’n fan van eenhoorns? Dan mag deze prachtige grote Ty knuffel niet ontbreken in je collectie. Om eindeloos mee te spelen en knuffelen. Je herkent de Ty knuffels aan de mooie grote kraalogen met glitterrand.

Te gekke Ty knuffel eenhoorn!
Blitz ziet er ook echt heel blits uit! Door de prachtige blauwe details valt deze grote Ty knuffel extra op.
De vacht van deze Ty Beanie Boo XL is gevlekt met mooie zachte kleurtjes. De snuit is wit.
De poten zijn prachtig glinsterend blauw, net als de eenhoorn, manen en staart.
Alle Ty knuffels kun je herkennen aan de mooie grote kraalogen met mooie glinsterrand.
Deze Ty Beanie heeft een mooie blauwe glinsterrand om de grote kraalogen waardoor de ogen nog mooier lijken.

Ty Beanie Boo Blitz

Hallo allemaal…ik ben aap Coconut uit de Ty Beanie Boo collectie. Ik ben een hele zachte, grappige en lieve Ty knuffel van maar liefst 42 cm. Je kunt me overal mee naartoe nemen en ik wil het liefst de hele dag bij je zijn. Dan kunnen we samen spelen, knuffelen en mooie avonturen beleven. Wordt jij mijn nieuwe speelkameraadje?

Deze mooi en superzachte knuffel aap is leuk voor zowel meisjes als jongens.
Deze Ty knuffel is bijvoorbeeld een prachtig kraamcadeau. De Ty knuffel past in elke babykamer.
En als de baby groter is kan hij of zij heerlijk spelen en knuffelen met deze mooierd.
Maar ook voor grotere kinderen is dit een geweldige lieve knuffelvriend.
Ty Beanie Boo XL Coconut heeft een superzachte bruine vast met lichtbruine accenten.
Alle Ty knuffels kun je herkennen aan de prachtig grote kraalogen.
Ook deze mooi Coconut. Om zijn mooie grote ogen heeft Coconut een prachtige mooie paarse glitterrand. Een pracht detail van deze Ty Knuffel.
Ty Beanie Boo XL Coconut is jarig op 27 juli.

Ty Beanie Boo XL Coconut

Darla de dinosaurus! Deze mooi Ty knuffel is maar liefst 42 cm groot. Ty Beanie Boo XL Darla is een dino in een mooie roze uitvoering. Met een prachtige groene glinsterrand om de ogen, roze vleugels en glittertjes over het hele lijf. Ty Beanie Boo’s zijn zachte pluche dieren met grote ronde kraalogen om heerlijk mee te knuffelen.
Wordt Darla jouw nieuwe vriend?

So cute, deze te lieve roze dino!
Wat een plaatje…..deze te gekket Ty knuffel moet je echt hebben.
Ty Beanie Boo XL Darla is een grote Ty knuffel van maar liefst 42 cm. Ze is helemaal roze met zilveren glitters. Hierdoor ziet ze er superlief uit.
Ze kijkt ook zo lief door haar mooie snuit, grappige oren e prachtige grote kraalogen met groene glitterrand.
Deze mooie kleur groen komt ook terug in de oren, vleugels en op de rug van Darla.
Een geweldige dino!
Darla is ook nog eens heerlijk zacht zodat je urenlang met haar kunt knuffelen.

Ty Beanie Boo XL Darla

Wauw..wat een prachtige Ty knuffel is dit! Deze Ty Beanie Boo is maar liefst 42 cm lang. Ze ziet er superschattig uit, ze is lief en heel erg zacht. Met deze eenhoorn kun je urenlang heerlijk knuffelen en spelen.

Wat een beauty…deze prachtige grote Ty Beanie Boo XL Fantasia!
Ty Beanie Boo XL Fantasia is een hele mooi Ty knuffel eenhoorn.
Ze is roze met vlekjes en ze heeft een lieve schattige neus. Ze heeft hele mooie grote kraalogen. En ze valt op door de prachtig gekleurde gouden glitterrand om haar mooie grote ogen.
Dezelfde gouden details vind je op verschillende plekken terug op deze mooie grote knuffel.
Bijvoorbeeld haar pootjes hebben ook deze mooie gouden kleur. En haar prachtige eenhoorn ook. En natuurlijk de binnenkant van haar oren.
Alles met elkaar een geweldig plaatje om naar te kijken en heerlijk om de hele dag eindeloos mee te knuffelen.
Zie jij het al voor je? Elke dag heerlijk spelen met deze prachtige eenhoorn? Waar vlieg je met haar naartoe? Hoog in de lucht, waar je maar heen wilt. Fantasia brengt je overal naartoe? Prachtige speel en knuffelvriend.
Fantasia is jarig op 8 mei.
Op het kaartje staat: Come close…I have a secret for you. I wish your dreams and wishes come true.
Dat betekent: Kom dichtbij me…ik heb een geheim voor jou. Ik wens dat al je dromen en wensen uitkomen.

Ty Beanie Boo XL Fantasia

Miauw, miauw…ik ben Kiki, een hele lieve knuffelpoes! Ik ben maar liefst 42 cm groot. Daarom kan ik heerlijk bij jou op schoot zitten. Maar ik houd ook van een spelletje. Zullen we samen spelen?

Ben jij helemaal gek op poezen?
Dan is deze mooie, zachte knuffel echt iets voor jou!
Deze Ty Beanie Boo XL knuffel is ten eerste echt superzacht.
Hierdoor is het heerlijke om haar te knuffelen en te aaien.
Kiki houdt ook erg van spelen, want poezen houden wel van een spelletje.
Deze leukerd wil het liefst de hele dag bij jou zijn.
Ty Beanie Boo XL Kiki is grijs gestreept. De buik en de snuit zijn mooi wit.
Elke Ty knuffel kenmerkt zich door de prachtige grote kraalogen.
Kiki heeft ook van deze mooie grote ogen. Daaromheen zit een prachtige roze glitterrand.
Deze mooie roze kleur komt ook weer terug in de mooie strik die ze draagt op haar voorhoofd.
De neus en de mond zijn ook mooi roze.
Hierdoor ziet Kiki er stralend uit!
Ben jij ook helemaal weg van deze mooie Ty Beanie Boo XL knuffel?
Ty Beanie Boo XL Kiki is jarig op 16 augustus

Ty Beanie Boo XL Kiki

 

Hallo, ik ben Owlette uit de Ty Beanie Boo collectie! Owlette en zijn vrienden houden vooral van knuffelen. Deze leuke Ty Beanie Boo XL knuffel is maar liefst 42 cm groot! Vanwege het mooie grote formaat heerlijk om eindeloos mee te knuffelen!

Prachtige grote grijs met witte Ty Beanie Boo XL knuffel van maar liefst 42 groot!
Deze mooie grote knuffel past perfect in een mooie babykamer.
En als je kindje iets groter is dan kan het heerlijk urenlang knuffelen met deze heerlijk zachte knuffelvriend.
Je herkent alle Ty knuffels aan de prachtige grote kraalogen.
Ook Owlette heeft van deze mooie grote kraalogen met daaromheen een prachtige gouden glitterrand.
De pootjes en de snavel hebben ook een gouden kleur. Dit zijn mooie details van deze prachtige Ty knuffel.

Ty Beanie Boo XL Owlette

Hallo…ik ben Twiggy de roze uil. Houd jij ook zo van uilen? Ik ben heel groot maar ook heel mooi. Ik heb hele mooie grote kraalogen waardoor ik alles heel erg goed kan zien. Ik ben op zoek naar een lief vriendinnetje. Ken jij nog iemand die mijn vriendinnetje wil zijn?
Ohh ja…ik ben jarig op 11 januari! Dan kun je dit alvast noteren. Ik houd namelijk erg van feestjes!

Een mooie vrolijk gekleurde roze uil van maar liefst 42 cm groot.
Dit is een prachtig kraamcadeau om te geven en past in elke babykamer waar een meisje is geboren.
En als de baby groter wordt kan ze er zelf heerlijk mee spelen en knuffelen. Dat betekent dus jarenlang plezier met deze mooie Ty Knuffel.
Ty Beanie Boo XL Twiggy heeft een mooie lichtroze vacht. De vacht lijkt op die van een echt uil, heel bijzonder. Twiggy heeft mooie roze glitterpoten en een prachtige roze glitterneus.
Alle Ty knuffels zijn te herkennen aan de mooie grote kraalogen.

Ty Beanie Boo XL Twiggy is jarig op 11 januari
Ook Twiggy heeft prachtige grote ogen met daaromheen een schitterende roze glitterrand.

 

Ty Beanie Boo XL Twiggy

Ty Classic XL Roscoe is een 42 cm grote knuffelhond Deze hele mooie Ty knuffel lijkt net een echte hond. Met deze lieve knuffel kun je eindeloos spelen en knuffelen. Een echte trouwe vriend. Je herkent deze geweldige Ty knuffel aan de prachtige grote kraalogen

Ty Classic XL Roscoe is een prachtig knuffel hond van maar liefst 42 cm groot! Deze Ty knuffel lijkt spekend op een echte hond. Hierdoor kun je eindeloos met Roscoe spelen en knuffelen. Ty Classic XL Roscoe kijkt heel lief met z’n grote zwarte ogen met sprankelende glitterrand. Ty Classic Roscou is zwart en heeft lichtbruine pootjes en witte voetjes. Ook een gedeelte van het snuitje en de buik is wit. Roscou heeft een heel mooie zwarte staart. Aan het staartje kun je al zien dat Roscou heel blij is om jou te zien.
Ty Classic Roscou is jarig op 27 oktober.
Roscou zegt: You’ll Always find me in the sun, all day long I’m having fun!
Je kunt Roscou dus altijd in de zon vinden, daar heeft hij de hele dag dolle pret.
Het liefst samen met jou!
Met Ty Classic XL Roscoe wordt je gegarandeerd de beste maatjes!

Ty Classic XL Roscoe

Hallo allemaal…ik ben Gilda, de roze Flamingo. Ik houd van mooi weer, vrolijke meisjes en veel gezelligheid! Het liefst knuffel ik de hele dag. Heb je mijn mooie grote kraalogen met blauwe glitterrand al gezien? Daar ben ik heel trots op. En eigenlijk zou je eens moeten voelen hoe zacht ik ben.

Ty Beanie Boo XL Gilda is een prachtige flamingo knuffel van maar liefst 42 cm!!
Deze hele grote, heerlijk zachte knuffel is een echte vriend waar je eindeloos mee kunt spelen en knuffelen.
Deze Ty knuffel heeft geweldig mooie grote zwarte kraalogen met een prachtige blauwe glitterrand daaromheen.
Ty knuffels zijn lieve knuffeldieren en zijn te herkennen aan hun mooie grote kraalogen.
Elke Ty knuffel heeft een naam en geboortedatum.
Daarom zijn Ty knuffels erg leuk om te verzamelen.
Ty knuffels zijn er in veel verschillende soorten en maten
Welke heb jij allemaal al?
Deze mooierd mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie Ty knuffels

Ty Knuffel Gilda

Heb je een favoriete Ty knuffel gezien?

Shop deze dan in onze webshop