TOPModel sieradendoos, met verlichting

Met deze prachtige TOPModel sieradendoos creëer je in een handomdraai een prachtige lichtshow. Niet te geloven, wat ziet dat er geweldig uit.

Deze TOPModel sieradendoos is perfect voor al je grote en kleine schatten.

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar de webshop en bekijk de TOPModel sieradendoos blauw hier en de TOPModel sieradendoos roze hier

TOPModel Sieradendoos blauw

Deze mooie blauwe TOPModel sieradendoos is donkerblauw met prachtige lichtblauwe glittersterren erop. De sieradendoos kun je sluiten met een slot. Door de prachtige verschillende felle kleuren geeft deze sieradendoos een prachtige lichtshow in het donker! Echt geweldig! In deze prachtige TOPModel sieradendoos kun je al je sieraden en andere schatten in bewaren.

TOPModel sieradendoos met licht TOPModel sieradendoos met licht TOPModel sieradendoos met licht

Kenmerken van de TOPModel sieradendoos met verlichting

  • groot vak
  • uitneembare inlay met 3 vakken
    binnen grote spiegel
  • 14 LED-lampen verlichten de spiegel in verschillende kleuren
  • kleur sieradendoos blauw

 

TOPModel Sieradendoos

Op de bovenkant van de sieradendoos staan de Topmodellen Candy en Miju afgebeeld.

Deze TOPModel Sieradendoos is verkrijgbaar in blauw en zelfs in roze. Opmerkelijk is het vooral dat je in eerste instantie niet ziet wat voor geweldig lichteffect de sieradendoos heeft. Omdat dit in eerste instantie niet echt opvalt.
Waarschijnlijk ben je allereerst alleen helemaal in de ban van hoe de sieradendoos eruit ziet, van de buitenkant maar vooral ook van de binnenkant.
En dan pas zie je wat voor prachtige gekleurde lichtshow deze sieradendoos geeft. Dus snel het licht uit en let’s party!

 

TOPModel Sieradendoos met verlichting in het roze:

TOPModel sieradendoos TOPModel sieradendoos met licht TOPModel sieradendoos met licht

 

 

Deze mooie TOPModel sieradendoos is roze met prachtige hartjes erop. De sieradendoos kun je sluiten met een slot. Door de prachtige verschillende felle kleuren geeft deze sieradendoos een prachtige lichtshow in het donker! Echt geweldig! In deze prachtige TOPModel sieradendoos kun je al je sieraden en andere schatten in bewaren. Deze sieradendoos is dus zelfs voor meerdere doeleinden te gebruiken. Omdat het allereerst een sieradendoos is maar het geeft ook nog eens prachtige verlichting.

Op de bovenkant van de sieradendoos staan trouwens de Topmodellen Candy en Christy afgebeeld.

 

TOPModel:

De wereld van de TOPModels is dus ook cool en stijlvol en geeft meisjes van elke leeftijd de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het merk TOPModel is gebaseerd op verschillende onderdelen.

Naast de mooi vormgegeven papierartikelen, trendy schoolspullen bevat deze serie ook het TOPModel Creatieve Magazine, een actieve website, waarbij de doelgroep interactief de wereld van de TOPModels kan meebeleven en met behulp van kleurboeken zelfgemaakte ontwerpen kan presenteren.

Bij TOPModel draait alles om mode, creativiteit, vriendschappen en coole wedstrijden. Dit merk nodigt allereerst meisjes uit om stap voor stap de wereld van de TOPModels interactief te ontdekken en hun creativiteit te gebruiken.
De collectie bestaat uit mooie design boeken, kleurboeken en stickerboeken waarbij zelf outfits ontworpen kunnen worden, met een beetje hulp van video’s. Daarnaast is er ook nog een uitgebreid kwalitatief hoogwaardig assortiment kleurpotloden, viltstiften, glitterpennen, fineliners en gelpennen.
Tenslotte bestaat de collectie uit een ruime keuze cadeauartikelen zoals dagboeken met slot, dagboeken met geheime code en geluid, wandklok, sieradendoos met licht, schoudertas Friends, etui Friends, vriendenboek met muziek en licht. En wat dacht je van het prachtige briefpapier in vakjesdoos met register, prachtig om een handgeschreven briefje te maken en te versturen.

Dit is waarschijnlijk ook vooral de belangrijkste reden dat zeker heel veel meiden enorm gek zijn op TOPModel.

Bekijk ons ruime assortiment TOPModel