TOPModel dagboek, de nieuwste collectie!

Yes, wat zijn ze weer mooi! Het TOPModel dagboek met geheime code en geluid. Voor veel meiden staat dit artikel op het verlanglijstje voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. En telkens komen er weer nieuwe modellen. Met natuurlijk coole hits als je de code correct hebt. Jij zelf kunt de code wijzigen zodat niemand jouw dagboek kan openen en je geheimen veilig bewaard blijven.

Weet je al wat je allemaal in je dagboek gaat schrijven? Sttt, niet zeggen hoor, want dat is geheim! Alleen jij mag het weten, tegen helemaal niemand zeggen!

Ook benieuwd naar alle modellen van het TOPModel dagboek? Bekijk ze hier allemaal.

TOPModel dagboek met geheime code en geluid

TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code

Vrolijk, stoer, trendy en heel erg cool! Dat is dit prachtige TOPModel dagboek uit de TOPModel CHERRY BOMB collectie.

Dagboek met geheime code en geluid. Je gedachten en kleine geheimen zijn veilig in dit dagboek, want je kunt hem sluiten met een codeslot. Als extraatje: als je het boek opent, hoor je een mooi liedje ‘Me’ van Taylor Swift. Op de voorkant van het dagboek staan de topmodellen Talita en Candy afgebeeld.

Op de voorkant van het dagboek kun je een viercijferige code invoeren zodat al je geheimen veilig achter slot en grendel zitten. Elke toets geeft een geluid. Als de verkeerde code ingetoetst wordt dan zegt een stem in het Engels: het wachtwoord dat je ingetoetst hebt is niet juist. En als je de juiste code intoetst dan springt het slot open en hoor je het liedje ‘Me!’ van Taylor Swift. Aan de binnenkant van het dagboek staan de instructies hoe je de code zelf kunt wijzigen. Op de eerst pagina in het dagboek kun je je naam opschrijven. Vervolgens heb je heel veel mooie bladzijdes met lijntjes waar je al je geheimen en verhalen op kunt schrijven.

TOPModel dagboek met geheime code en geluid 

TOPModel dagboek met code en geluid TOPModel dagboek met code en geluid TOPModel dagboek met geheime code en geluid

Zijn honden jouw lievelingsdieren? Dan vind jij dit TOPModel dagboek vast helemaal geweldig. De twee schattige hondjes Chocolate en Cookie zijn zo lief. Daar blijf je naar kijken. Op de voorkant van het TOPModel dagboek met geheime code staan de topmodellen June en Jill afgebeeld.

Beestachtig veel roze, beestachtig veel vriendschap: de TOPModel tweeling Jill en June laten als grote print op het TOPModel dagboek met geheime code de harten van alle TOPModel fans niet twee keer, maar vier keer zo snel kloppen. Want ze hebben hun favoriete huisgenootjes bij zich: de French bulldog puppy’s Chocolate en Cookie. Sooo sweet! Hierbij nog een extra portie glitter en je hebt perfectie!

Ken je de bekende hit ‘Let you love me’ van Rita Ora? Dit mooi liedje hoor je als de code correct is. Dat is dus elke keer weer keihard meezingen en meedansen.

TOPModel dagboek met geheime code en geluid

TOPModel dagboek met geheime code en geluid TOPModel dagboek met geheime code en geluid

Prachtig dagboek met de prachtige Miju op de voorkant. Wat ziet ze er weer mooi uit in haar stoere outfit. Het dagboek heeft een mooie kleurencombinatie. Ziet er supertof uit. Heb je de code correct? Dan hoor je het liedje van Rita Ora: ‘Let you love me’

Hoe werkt het TOPModel dagboek:

Dagboek met cijferslot

Hoe werkt het eigenlijk? Om het TOPModel dagboek met cijferslot te openen, toets je de code 0000 in. Maar je kunt natuurlijk ook eerst even een grapje uithalen en een verkeerde code intoetsen. Aan het geluid na het invoeren van de 4 cijfers hoor je of de code juist is of niet. Als je dus 4 x een 0 in hebt getoetst springt het slot open en hoor je een heel leuk liedje. Bijna elk topmodel dagboek heeft een ander liedje.

 

Dagboek met code

Nu weet natuurlijk iedereen nog je code, omdat de code voorop het TOPModel dagboek staat vermeld en als gevolg hiervan nog steeds 0000 is. Iedereen kan op deze manier het dagboek met al je geheimen openen. Dat lijkt me zeker niet de bedoeling. Daarom is het zeker van belang, eigenlijk het belangrijkste, dat je allereerst de code gaat veranderen.

Hoe verander je de code van het top model dagboek naar je eigen code?

Dit moet je doen om de code te veranderen naar je eigen geheime code:
open het dagboek met codeslot door 0000 in te toetsen (4x het cijfer 0)
druk meteen nadat het slot open gegaan is op het * (deze bevindt zich onder de cijfers) en houdt deze 3 seconden ingedrukt
je hebt nu 10 seconden de tijd om een nieuw wachtwoord van 4 cijfers in te geven. Als je meer dan 4 cijfers invoert, dan worden de eerste vier getallen opgeslagen. Druk op de knop # om het nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Wat moet je doen als je de code vergeten bent?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de code die jezelf had ingevoerd na een tijdje niet meer weet.
Dan kun je het TOPModel dagboek met code dus niet meer openen. Dat zou toch heel erg jammer zijn.
Zelfs daar is een oplossing voor.
Mocht je je eigen wachtwoord vergeten zijn, dan kun je gelijktijdig op de 1, 3 en 0 drukken en dit ongeveer 4 seconden vasthouden. Je kunt dan een nieuw wachtwoord invoeren, net zoals bij de stappen zoals hierboven aangegeven.
Als de batterijen bijna op zijn, kun je ze zo verwisselen: draai de schroef van het batterijen-vak open door tegen de klok in te draaien. Haal de deksel eraf. Plaats de AG13/LR44 batterijen zo als op de tekening aan de binnenkant is aangegeven. Plaats de deksel weer terug en draai de schroef vast.
Je wachtwoord blijft zelfs bewaard als je de batterijen vervangen hebt.

Nieuwsgierig geworden naar ons volledige aanbod van TOPModel artikelen?

Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Veel shopplezier!