TOPModel artikelen, de serie CHERRY & BOMB

Wauww, wat een prachtige artikelen van TOPModel. De TOPModel serie CHERRY & Bomb!
Geweldige kleurencombinaties, vrolijk en opvallend. En helemaal te gek met de leuke details zoals de knalrode pompoms in de vorm van een kers.

We beginnen met het TOPModel etui (3-vaks) gevuld CHERRY & BOMB
TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB TOPModel 3-vaks etui, gevuld CHERRY BOMB

Sweeet!!! En dat heel letterlijk: van de serie Cherry Bomb met het zoete kersendesign word je wel vrolijk. En helemaal met deze etui in knalrood en fel roze met supercoole TOPModels – wat wil je nog meer? Misschien een schaar, lijm, puntenslijper, gum, liniaal, 2 potloden, 18 kleurpotloden en 18 viltstiften? Geen probleem! Deze zitten namelijk al in de drie aparte vakken van de etui. En echt helemaal wow: de hanger van de kersen van twee pompons aan de rits. Zo schattig! Maar: knabbelen verboden!

De inhoud van het TOPModel etui gevuld bestaat uit:
– 18 viltstiften
– 18 kleurpotloden
– 2 schrijfpotloden
– lijm
– gum
– puntenslijper
– liniaal
– schaar
– spiegeltje

Met deze prachtige inhoud kun je je helemaal uitleven op creatief gebied. Heerlijk tekenen, schetsen, kleuren en knutselen. Alles is mogelijk. En natuurlijk weer handig op te bergen omdat je alles netjes weer kunt opruimen in het ruime etui.

 

TOPModel dagboek met geheime code en geluid

TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code TOPModel dagboek met geheime code

Dagboek met geheime code en geluid. Je gedachten en kleine geheimen zijn veilig in dit dagboek, want je kunt hem sluiten met een codeslot. Als extraatje: als je het boek opent, hoor je een mooi liedje ‘Me’ van Taylor Swift. Op de voorkant van het dagboek staan de topmodellen Talita en Candy afgebeeld

Bewaar al je geheimen in dit mooie roze TOPModel Dagboek met geheime code en geluid.
Alleen jij kunt al je geheimen lezen. Door de geheime code zijn al je geheimen superveilig.

Op de voorkant van het dagboek kun je een viercijferige code invoeren zodat al je geheimen veilig achter slot en grendel zitten. Elke toets geeft een geluid. Als de verkeerde code ingetoetst wordt dan zegt een stem in het Engels: het wachtwoord dat je ingetoetst hebt is niet juist. En als je de juiste code intoetst dan springt het slot open en hoor je het liedje ‘Me!’ van Taylor Swift. Aan de binnenkant van het dagboek staan de instructies hoe je de code zelf kunt wijzigen. Op de eerst pagina in het dagboek kun je je naam opschrijven. Vervolgens heb je heel veel mooie bladzijdes met lijntjes waar je al je geheimen en verhalen op kunt schrijven.

 

TOPModel beker CHERRY BOMB

TOPModel beker CHERRY BOMB TOPModel beker CHERRY BOMB TOPModel beker CHERRY BOMB TOPModel beker CHERRY BOMB TOPModel beker CHERRY BOMB TOPModel beker CHERRY BOMB

Met deze beker van porselein kun je een bijzonder iemand laten zien hoe belangrijk deze voor je is of het wordt gewoon jouw eigen favoriete beker.

Sweet!!! En dat heel letterlijk: deze mooie TOPModel beker heeft niet alleen het coolste kersendesign met gouden accenten, maar hij is ook van zeer hoge kwalitiet: New Bone China porselein. Het vrolijke motief met TOPModel Talita zorgt voor een glimlach bij elke slok. Dus, geniet ervan!

 

TOPModel schoudertas CHERRY BOMB

TOPModel schoudertas CHERRY BOMB TOPModel schoudertas CHERRY BOMB TOPModel schoudertas CHERRY BOMB

Prachtige schoudertas van TOPModel met verstelbare schouderbanden zodat de tas altijd perfect op maat gemaakt kan worden. Daardoor is deze tas heerlijk te dragen. Op de voorkant van deze mooie schoudertas staan de Topmodellen Talita en Candy.

Sweeet!!! En dat heel letterlijk: van de serie Cherry Bomb met het zoete kersendesign word je wel vrolijk. De schoudertas heeft een knalrode en fel roze kleur met supercoole TOPModels en een paillettenpatch van een regenboog. Wat wil je nog meer? Misschien twee metalen sluitingen, twee vakken, een vak met een rits en een verstelbare schouderband? Geen probleem, dat vind je allemaal hier! En echt helemaal wow: de pluizige hanger in de vorm van kersen. Maar: niet van snoepen

Afmetingen schoudertas:
30 xm x 36 cm x 13 cm

 

TOPModel Etui CHERRY BOMB

TOPModel etui CHERRY BOMB TOPModel etui CHERRY BOMB TOPModel etui CHERRY BOMB

Je hebt je favoriete spulletjes altijd bij de hand in opvallende TOPModel etui met coole details zoals de twee knalrode pompoms. Het etui heeft een prachtige kleurencombinatie van roze met rood. Op de voorkant staan de topmodellen Talitha & Candy afgebeeld. Het etui is erg ruim en is daarom ook goed te gebruiken als toilettas.

Sweeet!!! En dat heel letterlijk: van de serie Cherry Bomb met het zoete kersendesign word je wel vrolijk. De etui heeft de kleuren knalrood en fel roze met hierop supercoole TOPModels. Wat wil je nog meer? Nou, misschien aparte vakken voor je pennen & potloden of voor je beauty-spulletjes zodat ze altijd overzichtelijk opgeborgen zijn en je ze makkelijk kunt pakken? Geen probleem met deze etui! En echt helemaal wow: de hanger van pompons in de vorm van kersen. Maar: niet van snoepen!

Dit etui heeft 2 ritsen en daardoor 3 vakken.
Het is dus een erg ruim etui.

Op de voorkant van het etui staan de 2 topmodellen Talitha en Candy afgebeeld

Aan de rits van het etui zitten twee knalrode pompoms, superleuk

Dit etui is ook erg leuk om te gebruiken op school

Leuk om cadeau te geven en nog leuker om cadeau te krijgen.

Bekijk hier ons volledige aanbod van TOPModel