Miss Melody, de top 5 populairste artikelen!

Miss Melody gaat helemaal over paarden, paardrijdsters en verhalen over maneges. Vier totaal verschillende meisjes – Sienna, Jella, Lily en Toni – spelen de hoofdrollen samen met hun paarden Miss Melody, Dancer, Acapella en Black Angel. De verschillende personages zorgen voor spanning en avontuur in de verhalen over de ervaringen van de vier vrienden.

Het assortiment van Miss Melody is net zo divers als de vier meisjes en hun paarden. Of het nu gaat om beautyartikelen, creatieve papieren producten, strips, apps of schoolartikelen – er is voor elk meisje iets bij! Miss Melody: niet alleen voor paardenfans – maar voor IEDEREEN die van dieren houdt!

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment van Miss Melody en wil je direct kijken welke artikelen er allemaal zijn? Klik dan hier.

1. Miss Melody etui (3-vaks) gevuld

Miss Melody heeft ruime keuze in gevulde etuis. De kwaliteit van deze etuis is uitstekend. De afbeeldingen op de verschillende etuis zijn geweldig. Dat wordt heel moeilijk kiezen.

Miss Melody etui 3-vaks gevuld Miss Melody etui 3-vaks gevuld Miss Melody etui 3-vaks gevuld Miss Melody etui 3-vaks gevuld

Miss Melody Superstar! Elegante donkerblauwe etui met sterren, een hanger in de manen en een kleurige rozet die er een blikvanger van maken. In de drie vakken zitten 18 kleurpotloden, 18 viltstiften, 2 potloden, een schaar, puntenslijper en nog veel meer: laat de schooldag maar beginnen!

Wil je alles weten over het mooie paard Miss Melody?
Lees dan snel verder…

Miss Melody
Miss Melody heette vroeger “Countess Galactica”. Sienna en haar vader redden de grijze merrie van een brand in de naburige boerderij, waarin mevrouw Melody helaas haar veulen verloor. Sindsdien woont ze op Gut Summerset, werd ze ‘Miss Melody’ gedoopt door Sienna en krijgt ze geleidelijk vertrouwen in mensen. Vooral Sienna heeft een band met haar – alsof de twee elkaar blindelings begrepen. Miss Melody houdt van lange ritten op het strand en is bijzonder goed in springen.

 

Miss Melody 3-vaks gevuld paars

 

Miss Melody etui (3-vaks) gevuld Miss Melody etui (3-vaks) gevuld Miss Melody etui Miss Melody etui

Prachtig Miss Melody etui met 3 vakken. De 3 vakken zijn alle 3 te sluiten met een rits.
Dit Miss Melody etui kun je handig overal mee naartoe nemen.
Hierdoor kun je op elk moment en op elke plek creatief bezig zijn en heb je alles direct bij de hand.
Het Miss Melody 3-vaks etui heeft een opvallend mooie lichtpaarse kleur en heeft mooie accenten. Het etui is kwalitatief goed afgewerkt en heeft een luxe uitstraling.

Miss Melody etui (3-vaks) gevuld met licht

Miss Melody etui (3-vaks) gevuld met licht Miss Melody etui (3-vaks) gevuld etui met licht Miss Melody etui

Een leuk extraatje va dit Miss Melody etui 3-vaks gevuld is het hoefijzer rechts onderaan op de voorkant van het etui.
Druk in het midden van het hoefijzer en er verschijnt licht in de sterren en in de manen
Een prachtig lichteffect.

Miss Melody etui (3-vaks) gevuld met licht paars

Miss Melody 3-vaks gevuld etui Miss Melody etui 3-vaks gevuld Miss Meldoy etui 3-vaks gevuld

Miss Melody etui (3-vaks) gevuld met wrijfpailletten

Miss Melody 3-vaks gevuld etui met wrijfpailletten Miss Melody etui 3-vaks gevuld met wrijfpailletten Miss Melody 3-vaks gevuld etui met wrijfpailletten Miss Melody etui 3-vaks gevuld met wrijfpailletten Miss Melody etui 3-vaks gevuld met wrijfpailletten

Prachtig Miss Melody 3-vaks gevuld etui. Ben jij een paardenliefhebber? Dan past dit etui perfect bij jou. Dit etui is ook handig om overal mee naartoe te nemen. Leuk detail: wrijfpailletten op de voorkant van het etui.

Roze, pailletten en paarden! Wat wil een meisje nog meer. Deze roze-rode “Miss Melody”-serie maakt paardenfans gelukkig! En deze etui is zeker een blikvanger: Miss Melody en het veulen Heartbreaker van wrijfpailletten, wow! De lichtblauwe hanger met paardenprint aan de rits maakt het helemaal af. De etui heeft 3 vakken en is gevuld met alles wat je voor school nodig hebt: kleurpotloden, viltstiften, potloden, puntenslijper, gum, lijm, schaar, liniaal en een klein geheim vakje. Materiaal 100% polyester.

 

2. Miss Melody dagboeken met geheime code en geluid

Ook de dagboeken van Miss Melody zijn erg populair bij de meiden.
Het is een trendy en origineel cadeau. Vandaar dat deze dagboeken veel verkocht worden

Miss Melody Dagboek met geheime Code en Geluid

Op de voorkant van het dagboek kun je een viercijferige code invoeren zodat al je geheimen veilig achter slot en grendel zitten. Elke toets geeft een geluid. Als de verkeerde code ingetoetst wordt dan zegt een stem in het Engels: het wachtwoord dat je ingetoetst hebt is niet juist. En als je de juiste code intoetst dan springt het slot open en hoor je een vrolijk liedje. Aan de binnenkant van het dagboek staan de instructies hoe je de code zelf kunt wijzigen. Op de eerst pagina in het dagboek kun je je naam opschrijven. Vervolgens heb je heel veel mooie bladzijdes met lijntjes waar je al je geheimen en verhalen op kunt schrijven.

Miss Melody dagboek Miss Melody dagboek Miss Melody dagboek

Op de voorkant staan de paarden Miss Melody en Heartbreaker.
En op de achterkant staat een afbeelding van Sienna & Miss Melody.
Benieuwd naar Sienna?
Hieronder vertellen we je alles over Sienna:

Na de dood van haar moeder verliet Sienna de stad en verhuisde met haar vader Yann naar het land. Hoewel Yann op een paardenboerderij met veel paarden woont, was het stadsmeisje aanvankelijk niet erg enthousiast. Maar toen ontmoette Sienna haar nieuwe vrienden – en een heel bijzonder paard. Ze voelde zich meteen op magische wijze aangetrokken tot gravin Galactica, een nobele witte merrie. Na een brand in de aangrenzende tuin bracht Yann gravin Galactica naar Summerset en zij werd het paard van Sienna. Sienna doopte de merrie “Miss Melody” – en nu begrijpen de twee elkaar zonder woorden …

Miss Melody dagboek met geheime code Miss Melody dagboek met geheime code en geluid Miss Melody dagboek met geheime code en geluid

Op de artikelen van Miss Melody staat Toni ook regelmatig afgebeeld.

Antonia – die veel beter bekend staat als Toni – woont met haar ouders, drie broers en zussen en de Husky Foxy in een grote oude boerderij met een nog grotere, nogal overwoekerde tuin. Toni rijdt op Gut Summerset sinds ze zich kan herinneren. Het werd al snel duidelijk dat Toni haar eigen paard nodig had, want met haar wil om te winnen en haar grote talent had ze veel springtoernooien gewonnen. Ze vond uiteindelijk de zwarte ruin Black Angel via een advertentie. Samen met hem overwint ze snel en behendig bijna elke cursus. De twee zijn een perfect team!

Haar mooie zwarte paard heet Black Angel:

Black Angel is een perfecte match voor Toni omdat hij een groot vechtend hart heeft en altijd wil winnen! Geen obstakel is hem te hoog, geen bocht te strak. Alleen als iets hem niet bevalt of iemand te ruw tegen hem is, klimt of bukt hij. Toni moet heel voorzichtig zijn bij het schoonmaken, omdat Black Angel kriebelig is op de achterpoten. Maar hij weet dat als hij stopt, hij zijn favoriete eucalyptus-traktaties krijgt.

3. Miss Melody Style Your Horse

Kleurrijk paardenplezier!Sienna, Miss Melody en anderen nodigen je uit om te gaan kleuren en te ontwerpen. Dankzij de mooie kleurplaten opent zich een fantasievolle paardenwereld. Het boek bevat 48 pagina’s, 324 stickers en heeft een spiraalrug. Hiermee komen paardendromen uit! Miss Melody Style your horse Miss Melody Style your horse
Op de voorkant van dit prachtige Miss Melody boek staat Pelly afgebeeld.

Acapella, Pelly genoemd, is een mooie, liefhebbende kastanjemerrie met een zeer zachte vacht. Lily had twee andere paarden voor Pelly. Maar het meisje kon vanaf het begin heel goed met Pelly opschieten. De merrie wil altijd alles goed doen en doet haar best om Lily te plezieren. Zelfs voordat Lily haar kreeg, kon Pelly vele toernooien winnen – vooral dressuur. Lily en Pelly hebben ook een aantal toernooien samen gereden, maar hun favoriete tijdverdrijf is paardrijden of schoonmaken. De twee genieten volop van hun tijd – nog meer wanneer de vrienden met hun paarden zijn.

Paard Pelly hoort bij Lily. Je wilt nu natuurlijk ook alles weten over Lily.
Dat kan hoor. Lees maar snel verder.

Lily woont in een grote villa met haar ouders en twee oudere broers. Haar ouders hebben een eigen bedrijf en hebben zelden tijd voor de kinderen. Lily danst, speelt piano en golf – maar ze houdt het meest van paardrijden. En dat sinds ze vijf jaar oud was. Sommigen geloven dat Lily verwaand en verwaand is, maar haar vrienden weten dat dat niet waar is. Lily is behulpzaam, slim en komt altijd op voor haar vrienden. Haar merrie Pelly is haar alles, en samen konden ze een paar linten verzamelen bij toernooien.

4. Miss Melody Dress Me Up stickerboek

 

Miss Melody Dress Me Up stickerboek Miss Melody Dress Me Up Stickerboek

Welke kleding doe jij de modellen aan? En ook de paarden kun je prachtig versieren. Met de ruime keuze aan verschillende stickers maak jij de modellen en paarden helemaal af met verschillende outfits, kapsels, caps, zadels enz. Tekenen, kleuren en stickers plakken. De meeste meiden vinden dit fantastisch om te doen.

Met op de voorkant een te gekke afbeelding van Sienna, Jella en Miss Melody.
Wie is nou precies die Jella?

Jella woont met haar moeder en oma in de buurt van de manege en is de jongste van de vier meisjes. Ze is altijd blij, behulpzaam en niet op de lippen – tenzij haar geheime crush, stabiele helper Lucas voor haar staat. Jella is bijzonder bekwaam en heeft een talent voor handwerk. Ze houdt ervan de manen van de paarden te vlechten en hun halster te verfraaien. Van tijd tot tijd verdient Jella zelfs wat zakgeld. Het is een beetje krap geweest sinds ze het jonge paard Dancer kocht. Maar Jella is vooral trots op haar paard en zou Dancer niet teruggeven voor een cent in de wereld!

5. Miss Melody DIY Paper FUN

Dit boek is geweldig voor meiden die houden van knutselen en van paarden. Gegarandeerd urenlang speelplezier. Stuur een mooie kaart, maak een mooie slinger, pimp je agenda of notitieboek met mooie stickers of met mooi gewerkt papier. Schrijf een mooie brief in de vorm van een hart.

Miss Meldoy DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN Miss Melody DIY Paper FUN

Prachtig knutselboek helemaal gericht op paarden.
Voor elk paardenmeisje een musthave.
Urenlang speelplezier. Maak de mooiste creaties.
Het knutselboek bevat maar liefst 700 stickers.
Mogelijkheden genoeg dus om al je spullen te pimpen met mooie stickers.
Daar vrolijkt de boel lekker van op.
Met het Miss Melody DIY Paper FUN kun je het volgende allemaal doen en/of zelf maken:

– 4 kaarten met prachtige afbeeldingen van paarden. Wie maak jij blij met een mooie kaart? Je oma, opa, vriend, vriendin, tante, buurvrouw? Een kaartje is een klein gebaar maar je maakt er iemand heel erg blij mee.knutsel een mooie eenhoorn van karton die echt kan staan. Je kunt de eenhoorn leuk versieren met mooie manen en een staart van bijvoorbeeld verschillende kleuren wol. Hierdoor creëer je een unieke zelfgemaakte eenhoorn.
– Maak verschillende leuke slingers met de voorbedrukte figuren die in het boek staan. Je hoeft ze alleen nog maar uit te knippen en op te plakken. Supersnel resultaat.
– De slingers kun je bijvoorbeeld pimpen met de verschillende stickers, je kan bijvoorbeeld ook je naam schrijven. Er zijn meerdere vellen stickers met de letters van het alfabet.
– Maak een leuk envelopje van een hartvorm. In het Miss Melody DIY Paper Fun staat het hart al voorgetekend. Er staat precies bij omschreven hoe je moet vouwen. Superleuk en ook nog eens heel erg makkelijk.
– Knutsel je een snoepzak met daarop superleuke afbeeldingen van Miss Melody. Prachtig roze met wit. Leuk om zelf te maken, te vullen met lekkere snoepjes en als cadeautje weg te geven.
– Knutsel je eigen paard van papier. Al voorbedrukt en getekend. Je hoeft alleen maar te knippen, te vouwen en mooi te maken. Superleuk resultaat. Het paardje kan echt staan.
– Knutsel een prachtige dromenvanger. Versier de dromenvanger met veren in prachtige kleuren. Knippen en plakken maar.
Vouw je eigen sieradendoosje. Het doosje sluit met een hartje met daarop een afbeelding van Miss Melody.
– Knutsel je eigen pennenbakje en pimp het pennenbakje met stickers die jij leuk vindt. Helemaal zoals je zelf wilt.
Supercool briefpapier om een klein briefje te schrijven
– Knutsel een grappig paard

En verder bevat het boek heel erg veel verschillende trendy stickers in allerlei verschillende vormen en maten

Uiteraard zijn er nog veel meer trendy cadeauartikelen van Miss Melody verkrijgbaar.
Voor nog meer mooie artikelen, kijk dan snel hier.