De top 10 mooiste TOPModel etui 3-vaks gevuld

Als je op zoek bent naar een trendy en origineel cadeau voor een meisje dan is dit een hele goede tip, de TOPModel etui 3-vaks gevuld. Deze gevulde etuis zien er allereerst allemaal fantastisch uit, de afbeeldingen op de etuis zijn heel erg cool. En spreekt meiden heel erg aan. Ten tweede is de kwaliteit van de inhoud van de 3-vaks etuis uitstekend te noemen. En ten derde is het TOPModel etui superhandig om overal mee naartoe te nemen. Alle spullen die je nodig bent om te tekenen, kleuren en knutselen in 1 etui en makkelijk te gebruiken door de 3 aparte vakken die je alle 3 kunt sluiten met een rits.

En nu zetten wij de mooiste 10 voor jou op een rij. Kijk mee en geniet!

1. TOPModel 3-vaks etui KOALA roze

Koala-knuffelig! Dat is de voorkant van deze roze TOPModel etui met een hanger in de vorm van een pompon en op de voorkant een pluizige applicatie van een koala. En het leukste: in de buidel zit een kleine koala die je eruit kunt halen maar met een touwtje vast blijft zitten zodat hij niet weg loopt. De drie aparte vakken bevatten: 18 LYRA kleurpotloden, 18 LYRA viltstiften, 2 LYRA potloden, een puntenslijper, gum, liniaal, schaar, plakstift en een klein geheim vakje.

TOPModel 3-vaks etui KOALATOPModel 3-vaks etui KOALATOPModel 3-vaks etui KOALA

 

2. TOPModel etui (3-vaks) gevuld KOALA

Superschattig en supervol: de roze etui met een snoezige print van koala’s en tevens een hanger van een koala is compleet gevuld! In de drie aparte vakken vind je: 18 LYRA viltstiften, 18 LYRA kleurpotloden, 2 LYRA potloden, een puntenslijper, gum, liniaal, schaar, plakstift en een klein geheim vakje.

TOPModel 3-vaks etui KOALATOPModel 3-vaks etui KOALATOPModel 3-vaks etui KOALA

 

3. TOPModel 3-vaks etui NICE

Een coole stijl en cool voor het milieu: het materiaal aan de buitenkant van deze 3-vaks etui NICE is namelijk 100% gerecycled. Met toffe icons en een leuke TOPModel print. En binnenin vind je alles wat je thuis of op school nodig hebt: 18 LYRA kleurpotloden, 18 LYRA viltstiften, 2 LYRA potloden, een puntenslijper, gum, liniaal, schaar, plakstift en een klein geheim vakje.

 

TOPModel 3-vaks etui NICETOPModel 3-vaks etui NICE TOPModel 3-vaks etui NICE

4. TOPModel 3-vaks etui gevuld SELFIE LED

Tijd voor een selfie! Deze coole paarse etui heeft een LED-functie: met een druk op de knop gaan de schattige hartjes boven het TOPModel branden. De 3 aparte vakken zijn compleet gevuld met: 18 LYRA viltstiften, 18 LYRA kleurpotloden, 2 LYRA potloden (dik en dun), een puntenslijper, gum, liniaal, schaar, plakstift en een klein geheim vakje. (Batterijen vervangbaar).

TOPModel 3-vaks etui SELFIE LEDTOPModel 3-vaks etui SELFIE LEDTOPModel 3-vaks etui SELFIE LED

5. TOPModel 3-vaks etui TEDDY

De TOPModel teddy trend: Christy in een knuffelwarme teddyjas siert de voorkant van deze 3-vaks etui met veel glitter en kralen als versiering. De 3 vakken met elk een rits zijn goed gevuld met 18 kleurpotloden, 18 viltstiften, 2 potloden, een gum, puntenslijper, liniaal, schaar, plakstift en een kleine spiegel.

 

TOPModel 3-vaks etui teddyTOPModel 3-vaks etuiTOPModel 3-vaks etui

6. TOPModel 3-vaks etui KITCHY ANGEL

Een knuffelzachte TOPModel droom: de 3-vaks etui met pluche, glitter achter de voorkant en een schattige Amor hanger is compleet gevuld met 18 kleurpotloden, 18 viltstiften, 2 potloden, een puntenslijper, liniaal, plakstift, schaar en een kleine spiegel.

TOPModel etui Kitchy AngelTOPModel etui Kitchy AngelTOPModel etui Kitchy Angel

7. TOPModel 3-vaks etui GIRLZ CLUB

TOPModel Christy en heel veel figuurtjes: dat is de nieuwe “Girlz Club”-serie. De hierbij horende 3-vaks etui is gevuld met 18 kleurpotloden, 18 viltstiften, 2 potloden, een puntenslijper, gum, liniaal, schaar, plakstift en een klein extra vakje.

TOPModel etui TOPModel etui 3-vaks gevuld TOPModel etui 3-vaks

8. TOPModel 3-vaks etui, gevuld CANDY CAKE

Suikerzoet! Dat is de tassenserie CANDY Cake van TOPModel inderdaad: heel veel roze, heel veel glans en glitter en met schattige kleine donuts! Mmmh! De drie aparte vakken van de etui zijn gevuld met alles wat je voor school nodig hebt: een schaar, lijmstift, puntenslijper, gum, liniaal, 1 potloden, 18 viltstiften, 18 kleurpotloden en een kleine spiegel. En extra sweet: de hanger aan de rits in de vorm van een donut met sprinkels en kleine oortjes.

TOPModel etui 3-vaks gevuldTOPModel etui candy cakeTOPModel etui

9. TOPModel 3-vaks etui WINTERY BLOSSOM

Warme kleuren en prachtige bloemen! De 3-vaks etui uit de serie “Winterly Blossom” van TOPModel is gevuld met alles wat je thuis of op school nodig hebt: 2 potloden, 18 kleurpotloden, 18 viltstiften, een liniaal, schaar, plakstift, gum, puntenslijper en kleine spiegel.

TOPModel etui 3-vaks gevuldTOPModel etui 3-vaks gevuld Winterly BlossomTOPModel etui 3-vaks gevuld Winterly Blossom

10.TOPModel 3-vaks etui gevuld CHERRY BOMB HOLO

Deze etui heeft de kleuren van de regenboog, glitter, de afbeelding van een prachtig TOPModel en een supercool holo-effect. Wat wil je nog meer? Misschien een schaar, lijm, puntenslijper, gum, liniaal, 2 potloden, 18 kleurpotloden en 18 viltstiften. Geen probleem! Want dit zit allemaal in de drie aparte vakken van de etui. En we gaan nog verder: aan de rits hangen vrolijke lintjes en veters. Zo cool, so sweet!

TOPModel etui 3-vaks cherry bomb holoTOPModel etui 3-vaks gevukld cherry bomb holoTOPModel etui 3-vaks gevuld cherry bomb holo

 

Bestelling plaatsen

Plaats eenvoudig een online bestelling in onze webshop www.leukvoormeiden.nl

Weet je precies met welke cadeau jij het meisje in jouw omgeving wilt verrassen? Plaats dan eenvoudig een bestelling in onze webshop. Wij vinden het belangrijk om jou een prettige ervaring te bieden. Daarom mag je bij vragen altijd contact met ons opnemen.

Veel shopplezier!