Gratis verzending vanaf € 24,95

Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Klanttevredenheid 9,8

TOPModel tekenboeken

In een TOPModel tekenboek kan ieder meisje haar creativiteit goed kwijt. In het tekenboek kun je zelf de mooiste ontwerpen maken. Er zijn tekenboeken in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het TOPModel Popstar tekenboek. Ook vind je in de collectie van Leuk voor Meiden diverse andere leuke cadeautjes van het merk TOPModel. Benieuwd naar de collectie? Lees dan verder en bekijk de leukste items uit ons assortiment.

TOPModel kleurboek met pailletten

Met een TOPModel tekenboek maak je de mooiste ontwerpen

Het merk TOPModel stimuleert creativiteit bij meisjes. De collectie bestaat uit de leukste items waaronder hobbykits om zelf sieraden te maken, kleurboeken, stikkerboeken, stiften, pennen en kleurpotloden. Naast de items van TOPModel vind je bij Leuk voor Meiden ook nog diverse andere leuke cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de schattigste Ty knuffels, echte zilveren sieraden, tassen en rugzakken van diverse merken en de mooiste make-up sets.

Bekijk de hele collectie online

Heb je het TOPModel tekenboek gevonden dat je graag wilt bestellen? Dan kan dit eenvoudig in onze webshop. Als je op een werkdag voor 14.00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij jouw aanwinst dezelfde dag nog. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via het online contactformulier of door te bellen naar 06 40651986.