Gratis verzending vanaf € 24,95

Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Klanttevredenheid 9,8

TOPModel kleurpotloden

TOPModel heeft de leukste cadeautjes waaronder dagboeken, etuis en kleurpotloden. De kleurpotloden van dit originele merk zijn verkrijgbaar in verschillende sets en kleuren. Kies voor een set van twaalf kleurrijke potloden, kleurpotloden die perfect zijn om huid- en haartinten op papier te krijgen of uitgumbare kleurpotloden zodat je kleine foutjes eenvoudig herstelt. De kleurpotloden van TOPModel zijn het perfecte cadeau voor ieder meisje dat graag knutselt en tekent.

TOPModel kleurpotloden 12 stuks

Het merk TOPModel heeft de mooiste kleurpotloden en andere cadeautjes

Naast de kleurpotloden van het merk TOPModel biedt Leuk voor Meiden ook veel andere leuke cadeautjes van dit merk aan. Zo hebben wij een groot assortiment met kleurboeken, gevulde etuis, knuffels, dagboeken, tassen en knutselsets. Het merk TOPModel stimuleert creativiteit bij meisjes op een originele en unieke manier. Wil jij jouw dochter, kleinkind, nichtje, buurmeisje of vriendinnetje blij maken met een prachtig cadeau? Bekijk dan zeker de hele collectie van TOPModel.

Bestel jouw favoriete item eenvoudig online

TOPModel kleurpotloden, of een van de andere artikelen van dit merk, zijn originele cadeaus en maken elk meisje blij. Bij ons bestel je eenvoudig jouw favoriete artikel via de webshop. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij voor ieder meisje een geschikt cadeau. Heb je vragen? Geen enkel probleem! Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar 06 40651986 of vul het contactformulier in.