Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Klik hier voor het retour formulier.

Graag bovenstaande formulier invullen en samen met de artikelen die geruild moeten worden terugsturen. Je krijgt het bedrag incl. de verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort op je rekening (excl. de verzendkosten van de retourneer kosten).

Het retouradres is:
Leuk voor Meiden
Buizerd 15
7731 KH OMMEN

De artikelen dienen in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd retour gestuurd te worden samen met het herroepingsformulier. De kosten van retour zenden zijn voor eigen rekening, Leuk voor Meiden is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen worden door Leuk voor Meiden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets ontbreekt, zal Leuk voor Meiden zorgen voor het verzenden van de juiste producten. De gemaakte verzendkosten worden vergoed.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ook hiervoor contact opnemen met info@leukvoormeiden.nl.
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Neem contact ons op, dan proberen wij je verder te helpen.