Vogue Girl is het merk voor jonge meiden

De hele dag heerlijk ruiken? Dat kan! Vogue Girl heeft een uitgebreid assortiment met heerlijk ruikende producten.
Voor ieder meisje is wel een geur te vinden waar ze helemaal verrukt van is.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een productlijn die ruikt naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik. Lekker zoet dus. Maar je kunt ook kiezen uit een zachte geur die ruikt naar jasmijn, citroen en witte roos.
Daarnaast zijn er Vogue Girl deo’s met verschillende geuren zoals de frisse geur die ruikt naar witte thee en geurnoten.

Waarom kiezen voor Vogue Girl?

Vogue Girl is speciaal gemaakt voor jonge meiden met veel liefde, passie en energie. Met de Vogue Girl producten begin jij je dag sprankelend en fris. En dat is toch precies wat je wilt.

Welke producten biedt Vogue Girl?

Vogue Girl heeft verschillende producten waar je uit kunt kiezen:
– Anti-transpirant deo’s
– Bodymist
– Douchefoam
– Bodyscrub
– parfum

Wat kun je met de producten van Vogue Girl?

Je kunt de producten van Vogue Girl zelf gebruiken maar je kunt deze items ook cadeau geven aan een tienermeisje. Daar maak je haar vast heel erg blij mee. Vooral bij jonge meiden is Vogue Girl erg populair.

Hoe kun je Vogue Girl producten kopen?

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment producten van Vogue Girl. Bekijk het hier.

Wat zijn de kenmerken van Vogue Girl?

Vogue Girl is een uniek jonge meiden concept waarbij de exclusieve geur en trendy verpakkingen centraal staan. Het oog wil ook wat. Daarom is er veel aandacht besteed aan de designs van de producten van Vogue Girl.

Vogue Girl staat voor:
– hippe printjes
– heerlijke geuren
– leuke gadgets
– innovatie
– trendy

Met wie heeft Vogue Girl een samenwerking?

De Vogue Girl lijn Cosmic en Sparkle is ontwikkeld samen met het weekblad Tina en 50.000 meiden. Hoe leuk is dat! De lijnen bestaan uit een anti-transpirant deo, douchefoam met te gek gekleurd schuim, een bodymist en parfum.

Cosmic is de fruitige geurlijn en ruikt heerlijk zoet naar een fruitmix. Sparkle is de frisse geurlijn. Het is een trendy holografisch design geworden geïnspireerd op het universum. En het zijn fun producten met grappige quotes.

Hoe zien de producten van Vogue Girl eruit?

Dat laten wij je hieronder zien? Leuk zijn ze hè…

Vogue girl kiss Vogue girl deo cats Vogue Girl Sweet Cupcake Vogue girl deo ibiza fresh Vogue Girl deo Flower Power Vogue Girl DeoVogue Girl deo SparkleVogue Girl bodymist sparklee Vogue Girl douchefoam sparkle Vogue Girl Douchefoam cosmic  Vogue Girls Douche foam ibizaVogue Girl douchefoam catsVogue Girl parfum Tweet Tweet Vogue Girl parfum tropicalVogue Girl scrub flexible Vogue girl tweet tweet disco scrub