Geniet jij daar ook zo van? Die lach van oor tot oor op het gezicht van je dochter, kleindochter, nichtje, vriendin, buurmeisje of ander lief meisje? Daar doen we het toch allemaal voor. Verras haar met een origineel en betaalbaar cadeau zoals bijvoorbeeld een kleur- en geurrijke badbruisbal.

Geniet van de explosie aan geuren en kleuren in de badkamer. Met de heerlijk geurende bruisende ballen en figuren is het altijd een feest in de badkamer.

Treets Bad Muffin – Badass Blue

Wees een Badass! Deze zoet geurende muffin maakt van jou een echte Badass met de hoofdletter B! Durf de muffin in het water te laten vallen, de muffin laat een zoete geur los en maakt jouw bad Badass Blue.
Prijs: € 3,99

Treets bath muffin badass

 

Treets Bad Muffin – Freaking Fuchsia

Doe eens gek met Freaking Fuchsia! Als je de muffin in het water laat vallen laat deze bal een geur los van zoete bessen en verandert het water in een fuchsia roze zee.
Prijs: € 3,99

bad muffin

 

Treets Badbruisbal – Cotton Candy

Vul je bad met zachte Cotton Candy! Cotton Candy heeft een zoete papaya fruit geur welke jouw zo zoet maakt als een suikerspin. Met deze zoete geur zal deze bruisbal je de rest van de dag laten stralen! Wees zo zoet als Cotton Candy.
Prijs: € 3,49

Treets bath ball cotton candy

 

Treets Badbruisbal – Flower Power

Ben jij een hippie? Onze Flower Power bruisbal maakt jou groovy. Met deze bal voel jij de vrede, liefde en positiviteit! Verfris jezelf met de gebalanceerde bloemige geur.
Prijs: € 3,49

Treets bath ball flower power

Treets Badbruisbal – Ball Masqué

Creëer een feest in je eigen bad met deze badbruisbal. Het mooie uiterlijk en geur geven je een glimlach op je gezicht!
Prijs: € 3,49

Badbruisbal - Ball Masqué

 

Treets Badbruisbal – Candy Twist

Geef deze Candy Twist een andere draai! Dat is precies wat we hebben gedaan met de Candy Twist. Als je de bruisbal in het water laat vallen zal deze bal een geur loslaten van de Lotus. Laat je verrassen door de geur en kleurrijke uitstraling.
Prijs: € 3,49

Treets bath ball candy twist

 

Treets Badbruisbal – Bubbly Unicorn

Tijd om te gaan geloven in unicorns! Laat deze Bubbly Unicorn in je bad vallen en ervaar het magische gevoel van een unicorn. Als je de bruisbal in het water laat vallen, laat deze bal een heerlijk zacht zoete geur los.
Prijs: € 3,49

Treets Bath ball unicorn

 

Treets Badbruisbal – Flamingo Paradise

Reis naar het Flamingo Paradijs! Deze bal heeft een zacht zoete geur en veranderd jouw bad in een zacht rose kleur. Deze flamingo geeft je elke keer weer een glimlach op je gezicht!

Treets bath ball flamingo

Treets Badbruisbal – One in a Melon

Wees jezelf, You’re One In A Melon! Deze bal heeft een metallic verpakking met een tof ontwerp. Geef jezelf een boost en neem tijd voor jezelf met deze meloen geurende bruisbal.
Prijs: € 3,49

Treets bath ball one a melon

Treets Badbruisbal – You Glow Girl

Glow elke dag met You Glow Girl! Deze bal heeft een metallic verpakking met een tof ontwerp. Geef jezelf een boost, neem tijd voor jezelf in het mooie roze water met een lichte snoep geur en neem de wereld over met zelfvertrouwen!
Prijs: € 3,49

Treets bath ball you glow girl

Treets Extra Bad Fizzer – Extreme Explosion

Creëer een groot feest in je eigen bad. Met de Extreme Explosion Bad Fizzer ervaar je een explosie aan plezier! Je bad zal gevuld zijn met felle kleuren omgeven door een heerlijke geur!

Treets Bath ball Xtreme explosion

Als je op zoek bent naar leuke cadeautjes voor meiden zit je bij Leuk voor Meiden helemaal goed! In onze online cadeaushop vind je de leukste items speciaal voor meiden. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en passen ons assortiment hierop aan. Bekijk de collectie en vind in een mum van tijd een origineel en geschikt cadeau voor jouw dochter, kleindochter, nichtje, buurmeisje of de vriendinnetjes van je kinderen.