De 10 leukste kinderoorbellen van 2018!

Met eenhoorns in haar oren steelt elk prinsesje de show
Echte meisjes worden blij van eenhoorns, hartjes, bloemen, vlinders, pareltjes en glitters. Ze lopen graag rond in prinsessenjurken en tutu’s. Deze kledingstukken combineren ze het liefst met glinsterende sieraden. Als deze meisjes gaatjes in de oren mogen, dan zie je hun oogjes fonkelen. De gedachte dat ze straks met glitter en glamour in hun oren mogen gaan showen, doet ze stralen van blijdschap. Deze meisjes weten dat ze met kinderoorbellen de show stelen en daarin hebben ze geen ongelijk, want de zilveren kinderoorbellen van het jaar 2018 zijn echt heel leuk! Alle typische meisjesdingen zijn erin verwerkt! Hier is de top 10 van de leukste zilveren oorbellen van dit jaar met -hoe kan het ook anders- eenhoorn oorbellen op nummer 1!

Kinderoorbellen eenhoorn

1. Eenhoorn oorbellen

Als je aan een willekeurig meisje vraagt wat haar lievelingsdier is, dan is het antwoord zeer waarschijnlijk: ‘Een eenhoorn!’. Bijna elk klein meisje is, net zoals Agnes in de film ‘Verschrikkelijke Ikke’, fan van eenhoorns. Het liefst een witte met manen en een staart in alle kleuren van de regenboog. Natuurlijk zijn er daarom eenhoorn oorbellen. Het zal je niet verbazen dat het er zelfs vele zijn. Sommige zijn voorzien van een complete eenhoorn, andere van alleen het hoofd. Je hebt ze in de kleur zilver en met een complete regenboog eronder. Welke oorbellen kind met eenhoorn vind je voor jouw dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje het mooist? Met welke kinderoorbellen verras jij haar op haar verjaardag? Of geef je haar zomaar een paar, omdat je deze hebbedingetjes zelf niet kunt weerstaan?

kinderoorbellen smiley

2. Oorbellen met een lachend gezichtje

Naast eenhoorns zijn ook emoticons in trek bij kinderen. Het is dan ook niet gek dat de fabrikanten van zilveren kinderoorbellen kind hier op in hebben gespeeld. Zij maakten een selectie van de favoriete emoticons onder de meisjes en creëerden hiervan prachtige knopjes voor in de oren. De grootste favoriet hiervan is de roze smiley met de grote rode hartjesogen. Ook van de lachende smileys met en zonder knipoog zijn kinderoorbellen gemaakt. Het zonnetje met de zonnebril en de ananas met de zonnebril ontbreken ook niet in het oorbellen meisje assortiment. Alle oorbellen meisje met smileys zijn voorzien van vrolijke, felle kleuren.

kinderoorbellen hartjes

3. Hartjes oorbellen

Ook oorbellen met een hartje mogen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Wat de eenhoorn nu is voor meisjes, was het hartje vroeger voor meisjes. Toch is dit symbool van de liefde nog steeds populair onder de meiden. Als ze een tekening maken, dan kan het bijna niet anders of er staat naast het kasteel en de prinses een hartje op getekend. Ook op stickervellen, in kleurboeken, op ringen en kettingen barst het van de hartjes. Op oorbellen meisje is deze eenvoudige liefdevolle vorm niet weg te denken. Door de jaren heen is de hartjes oorbel altijd in trek gebleven. Het assortiment ervan is enkel wat toegenomen. Zo heb je niet meer alleen de eenvoudige zilveren hartjesknop, maar zijn er ook knopjes met roze glitters, witte glitters, pootafdrukken, gekleurde sterretjes, vlaggetjes en dierenprints.

Kinderoorbellen vlinder

4. Vlinder voor in de oren

Net als het hartje is ook de vlinder een favoriet plaatje bij de echte meisjes. Een meisje knutselt en tekent in haar leven heel wat van deze vrolijke, fladderende beestjes. Ze zien er ook zo kleurrijk en aantrekkelijk uit, voorzien van prachtige rondjes, streepjes en andere figuren. Vlinder oorbellen zijn zelfs voorzien van blauwe of roze kristallen. Dat maakt ze voor meiden nog aantrekkelijker dan de blije beestjes die ze buiten treffen. De oortjes van de meisje met de fonkelende vlindertjes stralen een en al blijdschap uit.

Kinderoorbellen hond

5. Huisdieren oorbellen

Meisjes houden van alles wat schattig, lief en gevoelig is. Daar vallen huisdieren ook onder: ‘Want die zijn zo lekker warm, zacht en snoezig.’ De oorbellenmakers weten precies van welke huisdieren meisjesharten sneller gaan kloppen. Van deze diertjes werden met zorg prachtige oorbellen kind gemaakt. Zo zijn er oorbellen kind van elk favoriete meisjes huisdier. Een voorbeeld hiervan is de prachtige zilveren oorbel met een hondje voor in het ene oor en een botje of een pootafdruk voor in het andere oor. Er zijn ook oorstekers van witte poedeltjes en oorstekers met poesjes met zwarte strepen en met een snoezig roze strikje. De knopjes met poezenkopjes zijn ook schattig. Het is net alsof er een levensecht poesje in zit verstopt.

Kinderoorbellen ijsje

 

6. Oorbellen voorzien van lekkernijen

Alle kinderen houden van zoet: van snoep, ijsjes, cup cakes en donuts. Ook houdt bijna iedereen die jong is van patat. Het zijn dan ook afbeeldingen die het goed doen bij kinderen, zeker ook bij oorbellen kinderen. Als meisjes bij een juwelier of op een webshop oorbellen kinderen bekijken, dan zijn doen de oorhangers met lekkernijen het zeker niet slecht. Deze oorbellen kinderen vallen letterlijk en figuurlijk bij de meiden in de smaak. Naast snoepjes, ijsjes, cup cakes, donuts en patat zijn er ook gezonde smaken voor in de oren, zoals meloenen en kersen.

 

Kinderoorbellen zeepaardje

7. Zeepaardjes voor in de oren

Op nummer zeven van deze lijst staat alweer een diertje, dat enorm de aandacht trekt van de kleintjes: het zeepaardje. Met zijn schattige snuitje, lange staartje ziet het meisje het diertje graag in het water zwemmen, maar ook in haar oortjes draagt ze het beestje graag. De kleuren van deze oorbellen zijn nog mooier dan die van de echte. Ze zijn knalroze, turquoise blauw en donkerroze met glitters. Misschien zijn deze zwemmende paardenvriendjes een goed idee om je meisje te schenken als ze afzwemt voor haar A, B of C diploma.

Kinderoorbellen dolfijn

 

8. Dolfijnen oorbellen

Hier is nog een leuk idee voor je dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje als ze haar zwemdiploma heeft behaald: dolfijntjes voor in de oren. Deze zwemmende maatjes staan ook bij menig meisje in de top 3 van favoriete dieren. De trouwe, uit het water springende dieren zijn beesten om te bewonderen. Net als deze zilveren kinderoorbellen die voorzien zijn van een dolfijn. Vooral de kleur van deze kinderoorbellen zilver zal in de smaak vallen: zeeblauwe, turquoiseblauwe en hemelsblauwe kristalletjes pronken op deze eyecatchers.

 

kinderoorbellen turnend meisje

9. Oorstekers met een turnend meisje

Een van de populairste meidensporten is turnen. Zit jouw dochter of kleindochter er ook op? Dan zijn deze meesterwerkjes misschien helemaal iets voor haar: oorstekers met een turnend meisje. Ze doet zelfs de split. Draagt jouw meisje deze knopjes in haar oren dan weet straks iedereen dat ze op turnen zit en kan ze daar elke keer weer trots over gaan vertellen. Welke kleur heeft het turnpakje van jouw meisje: donkergroen, lichtgroen of paars? Dan is het helemaal leuk om je meisje met deze oorstekers te verrassen. Ze draagt dan zelf een pakje in dezelfde kleur als het meisje in haar oren. Draagt ze op dit moment een ander kleurig pakje? Dan verras je haar toch met oorstekers en een nieuw turnpakje. Een prachtige combi.

Kinderoorbellen sneaker

10. Stoere oorstekers

Ook voor de wat stoerdere, oudere meiden zijn er in het jaar 2018 leuke kinderoorbellen zilver. Deze meiden houden meer van zwart, wit, stoere printjes en coole figuurtjes. Wat dacht je van sneakers voor in de oren? Als dat niet cool is. De sneakers zijn voorzien van de typerende witte sterretjes. Ook voetbalschoenen zijn er voor in de oren. Voor de meid die van rolschaatsen houdt, zijn deze er ook voor in de oren. Daarnaast zijn er allerlei kinderoorbellen zilver die voorzien zijn van een knop met gave opdruk. Je hebt ze met bloemetjes en sterren, maar ook met een pinguïn, een voetbal en een spook. Voor muziekliefhebbers is er zelfs een zwart witte knop met een muziekbalk erop. Ook dobbelsteentjes zijn wellicht leuk voor de stoerdere meid.

Hierbij nog even een duidelijke opsomming van de leukste kinderoorbellen van 2018:

  • kinderoorbellen eenhoorns
  • kinderoorbellen emoticons
  • kinderoorbellen hartjes
  • kinderoorbellen vlinder
  • kinderoorbellen huisdieren
  • kinderoorbellen eten
  • kinderoorbellen zeepaardje
  • kinderoorbellen dolfijnen
  • kinderoorbellen turnend meisje
  • kinderoorbellen stoer

 

Klik hier voor ons volledige assortiment zilveren sieraden.

Veel shop plezier!